Velkolepá show v podání vozů Tesla Model X

1
Velkolepá show v podání vozů Tesla Model X
Fotografie: Tesla Owners Club Czech Republic
  • S Teslou Model X můžete přitahovat davy i na parkovišti
  • Velká show se odehrála na letošní Autoshow v Praze v Holešovicích
  • K dispozici bylo 11 Modelů X

O tom, že Tesla Model X je nesmírně zajímavé auto, nepochybuje zřejmě nikdo. Totéž platí i pro skutečnost, že velká část jejich majitelů jsou velcí fanoušci americké automobilky. A někteří z nich (v dobrém slova smyslu) i šílení.

Tesla Model X nejenže zvládne urazit už zajímavé kilometry na jedno nabití, ale také s ní můžete uvést až sedm lidí. Nejednomu vašemu kamarádovi se při zrychlení udělá špatně a také s Modelem X můžete udělat jednoduše řečeno takovou malou show. Jenže z malé se rázem může stát i velká, a to když hlavním aktérem není pouze jeden, ale hned 11 Modelů X.

„Představení“ jste mohli sledovat na letošní Autoshow, která se nedávno konala na výstavišti v Pražských Holešovicích.

Tesla Model X 75D

Rozměry5 029 × 1 999 × 1 684 mm, 2 300 kg
Výkon245 kW
Baterie75 kWh, Supercharger, Mennekes
Dojezd (WLTP)380 km

Zdroj: youtube.com

Diskuze ke článku
Radovan
Řekněme si to upřímně s jistým Grossem neblahé paměti, i dobrá věc se dá zmrvit špatnou kamerou. Což se na výstavišti povedlo. Dobře natočené to vypadá a dává zcela jiný zážitek https://www.youtube.com/watch?v=Ku5ZjRKCNEk. I ta masovost, pokud postavíte Tesly do tvaru znaku písmene T, jako ve Vestci, dává jinou kvalitu. Navíc je to taky točeno ve dne a vyzívá to zcela jinak než, na výstavišti https://www.youtube.com/watch?v=6LhoB7zxeOI. Prostě paráda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze