V dubnu zamíří na trh elektrické kolo od designéra McLarenu

3
V dubnu zamíří na trh elektrické kolo od designéra McLarenu
  • Elektrické kolo má dojezd 40 kilometrů na jedno nabití
  • Nabíjecí kabel je ukryt v rámu kola
  • Cena bude v přepočtu 75 tisíc korun

Nejen elektrická auta, ale také elektrická kola se poslední dobou stala trendem. Na trhu jich najdete celou řadu a své modely mají i některého automobilky. Zmínit můžeme třeba Audi.

Výrobce sportovních vozidel McLaren své kolo sice nemá, ale hlavní designér Richard Thorpe se podílel na stavbě elektrokola Gocycle GX. Kolo váží necelých 18 kilogramů a dá se složit pro jednodušší přepravu.

Maximální rychlost je 32 km/h a dojezd na jedno nabití činí 40 kilometrů. Kabel pro nabíjení je ukrytý v rámu. Stav nabíjení pak můžete sledovat přes aplikaci v chytrém telefonu. K dispozici má být v průběhu dubna letošního roku za v přepočtu 75 tisíc korun.

Diskuze ke článku
Bohuslav Krištof
Bohuslav Krištof
Tak do města dobrý . Za tuto cenu mám velmi dobré horské kolo . Další věc je zabezpečení proti krádeži . Toto nemůžete nechat ani minutu bez dozoru . Radši budu šlapat klasiku i když mám problém s koleny . Klasické kolo = jednoduchá údržba .
Audion
Tak ještě chvíli kupujte elektrokola. Nedivte se ale, že po čase strana, parlament a vláda vám je zdaní (a to pořádně), budete platit pojištění zákonné odpovědnosti, evidenci a SPZ, pravidelné technické prohlídky, dále si nevyjedete bez přilby a řidičáku, zrušit kolo budete moci jen tak, že je zdarma odevzdáte autorisované mafiánské firmě atd...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze