Testovací jízdu s Volvem si Britové mohou objednat i přes aplikaci Amazon Prime Now

Testovací jízdu s Volvem si Britové mohou objednat i přes aplikaci Amazon Prime Now
  • Prozatím se jedná o pilotní program
  • Možnosti lze využít v Londýně, Birminghamu, Manchesteru a Edinburghu
  • K dispozici je testovací jízda pouze s modelem Volvo V40

Testovací jízda prakticky u každé automobilky vypadá velmi podobně. Zažádáte si o to, že byste si rádi vyzkoušeli nějaký model, domluvíte termín a auto si půjčíte. Někde vám ho dají na pár hodin, někde třeba i přes víkend. Každopádně vše řešíte přímo s automobilkou.

Volvo V40 testovací jízda

Ovšem automobilka Volvo ukazuje, že to půjde i jinak. Ve spolupráci se společností Amazon nabízí testovací jízdu v modelu V40 (pokud prahnete po XC90 či jiném modelu, máte smůlu), kterou si nezařizujete přes dealerství. Stačí mít jen účet na Amazon Prime Now a objednat si testovací jízdu – auto vám bude následně přistaveno až k vašim dveřím.

Prozatím jde o pilotní projekt, který bude fungovat ve Velké Británii, a to konkrétně v Londýně, Birminghamu, Manchesteru a Edinburghu.

Pilotní program ukazuje, jak by se mohl v budoucnu měnit automobilový svět. Žádné návštěvy dealerství, ale využití moderních technologií, aplikací a tak podobně. Připomeňme že Volvo už testuje i doručování poštovních zásilek do svých vozidel. I to se může v budoucnu stát běžnou rutinou.

Zdroj: carscoops.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze