Tesla v Česku otevřela třetí prodejnu, tentokrát v Ostravě

3
Tesla v Česku otevřela třetí prodejnu, tentokrát v Ostravě
Fotografie: Ivo Novák, Google Mapy
  • Tesla po Praze a Brně otevřela malou pobočku i v Ostravě
  • Návštěvníci si mohou prohlédnout Model 3 a Model Y
  • Je také možné si domluvit testovací jízdu

Tesla do Česka oficiálně vstoupila v březnu 2020, kdy otevřela skromný showroom v Praze. Později se ale přesunula do Průhonic, kde má o poznání více prostoru a vlastní servis. Nedávno Tesla otevřela pobočku v Brně a nyní se přidala i Ostrava. Servis je ale stále pouze v Průhonicích u Prahy.

O pobočce Tesly v Ostravě zatím nevíme mnoho informací. Pouze to, že je na adrese Jantarová 3344/4, 702 00 Ostrava – Moravská Ostrava, tedy v nákupním centru Forum Nová Karolina. Stejně jako v Brně jde pouze o Tesla Pop Up, nikoliv o plnohodnotný showroom. Je ale možné si tam prohlédnout alespoň dva základní vozy, tedy Model 3 a Model Y. Také je možné si domluvit testovací jízdu. Otevírací doba je od pondělí do pátku 10:00 až 18:00.

V budoucnu by v Ostravě měl být i Supercharger. Ten má ovšem být na jiném místě, podle map nejspíše u Rudné, což je čtyřproudá silnice číslo 11, která vede přes Ostravu od Opavy směrem na Havířov.

Diskuze ke článku
Ales Kosina
Ales Kosina
Pekne, ale jakoze z Ovy, nebo Brna
bude nekdo jezdit do servisu do Pruhonic???
😂😂😂
Tak určitěěě

P.S. nejsem hater elektrovehiklu a mozna si jeden maly jako druhe auto do rodiny koupim, ale tohle fuckt neee. A co na to Elektrodad? A co Jan Tleskac?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze