Tesla ruší svůj showroom i servis v Praze, přesouvá se jinam

15
Tesla ruší svůj showroom i servis v Praze, přesouvá se jinam
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • Tesla dnes otevřela nový showroom a servis v Průhonicích
  • Stávající prostory ve Freyově ulici budou fungovat jen do konce týdne
  • Na mapě Tesly už jsou vyznačeny jen Průhonice

Není to tak dávno, co Tesla spustila servis a showroom v Praze, na což čekalo nemálo majitelů vozů této značky, kteří si auta pořídili v některém ze zahraničních showroomů a na servis museli jezdit také do zahraničí. Nejblíže to měli do Vídně, Berlína, Lince nebo Norimberka. Na servis v Praze se tedy většina z nich velmi těšila, ale předávání aut i poté probíhalo v zahraničních showroomech. Před rokem a čtvrt se konečně i předávání aut přesunulo do Prahy a my jsme byli u toho.

Nyní se ale showroom v Praze zavírá a přesouvá se jinam. Majitelé Tesel z Prahy a okolí nemusí smutnit, protože to stále budou mít blízko. Naopak to potěší ty, kteří přijíždí po dálnici D1, protože nebudou muset zajíždět do Prahy. Nový showroom je totiž v Průhonicích, tedy právě u dálnice D1 před Prahou. Jde o budovu, kde dříve sídlil showroom značek Jaguar a Land Rover. Tesla jej oficiálně otevřela dnes, ale do konce týdne ještě souběžně běží ten ve Freyově ulici. Na webu Tesly už je ale v mapě pouze ten v Průhonicích.

Showroom Tesla Průhonice na mapě

Od pondělka 14. 6. 2021 pak již zázemí ve Freyově ulici v budově Advantage Cars Tesla nebude využívat a vše se kompletně přesune do Průhonic. Tyto prostory jsou mnohem větší, takže lze předpokládat, že budou i větší možnosti pro zájemce „osahat“ si auto před objednáním. Ve Freyově ulici bylo na showroomu místo jen pro jedno auto. Takže to jistě bude po všech stránkách vítaná změna.

Tesla v Praze předávala první modely svým zákazníkům

Diskuze ke článku
Roman Kaderka
Roman Kaderka
Jasně...až nějaké budeš mít doma pak napiš recenzi..jinak mlč.Takovy chytráci,že jedna babka povídala..
Radim Tesař
Radim Tesař
On ty krámy někdo kupuje?
Carlos
Carlos
drobná poznámka, servis je v Čestlicích ne v Průhonicích
Vojtech Palivec
Vojtech Palivec
Na pohled krásné auto, ale jinak totální krám..Kdo si o tom dokáže něco zjistit, dá mi za pravdu. Tohle si koupí jen někdo kdo chce Teslu, nebo idiot. Je spusta jiných a lepších variant.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze