Tesla se připravuje na vstup do Izraele

Tesla se připravuje na vstup do Izraele
Fotografie: Tesla
  • Prodej by měl být zahájen v roce 2021
  • Homologaci mají tři vozy značky
  • Od listopadu se nabírají zaměstnanci

Podle informací tesmanian.com se Tesla usilovně připravuje na debut na izraelském trhu v první polovině roku 2021. Souběžně s navazováním vztahů se zástupci země a přípravou prostor pro servisní středisko začala Tesla nábor zaměstnanců.

Nábor i nákup prodejního místa běží

V listopadu společnost zahájila nábor na pozice „Senior vehicle registration specialist“, „Tesla advisor“ a „Store manager“. Všechny pozice naznačují, že Tesla chce tým specialistů, kteří budou prodávat, registrovat a dodávat produkty zákazníkům. Store manager by měl být zodpovědný za prodejní a doručovací operace na místním trhu, Tesla advisor bude poskytovat zákazníkům bezproblémový zákaznický servis a Senior vehicle registration specialist se bude starat o proces registrace vozidla v souladu s místními požadavky. Středisko Tesly by mělo být v samém centru Izraele a dokonce si automobilka hodlá pronajmout logistický park pro dovoz náhradních dílů a nových automobilů.

Tři vozy získaly tamní homologaci

V tuto chvíli jsou v zemi po nutné homologaci a dalším schvalování už vozy Model S, Model 3 a Model X. Poslední chybějící, Model Y, dorazí do Izraele počátkem roku 2021, aby mohl projít nutným schvalovacím řízením, což opět naznačuje příchod amerického výrobce na místní trh.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze