Srážka Toyoty Prius a obřího Brabusu G500 4×4² nedopadla vůbec podle očekávání

Srážka Toyoty Prius a obřího Brabusu G500 4×4² nedopadla vůbec podle očekávání
  • Při nehodě nebyl nikdo zraněn
  • Vše se odehrálo v ulicích Londýna

V Londýně se nedávno stala kuriózní nehoda, kde byly hlavními aktéry dva vozy zcela odlišného charakteru. Srazila se zde totiž Toyota Prius, které jde především o spotřebu a ekologii, s brutálním Brabusem G500 4×42, který je snad vším, jen ne úsporným a ekologickým autem. Potkání dvou pomyslných vedoucích táborů automobilismu však nedopadlo podle očekávání. Jakkoli totiž Brabus postavený na základu Mercedesu-Benz třídy G vypadá odolně, k převrácení je velmi náchylný.

Právě to se stalo osudné extrémně těžké a vysoké chloubě německého automobilového průmyslu, kterou doslova porazil menší liftback japonského výrobce. Podle dostupných zpráv si totiž řidič vozu značky Brabus nevšiml červené a křižovatkou projížděl v rozporu s pravidly silničního provozu. Toyota „využila“ slabin Mercedesu a obrovské přestavěné „Géčko“ otočila na střechu bočním nárazem. Nikomu se naštěstí nic nestalo, což je nejdůležitější. K tragédii však stačilo málo – převrácený Mercedes ještě cestou stačil srolovat autobusovou zastávku.

Oba řidiči tak bez problému odešli po svých. Řidič Toyoty zrovna pracoval pro Uber a jeho vůz moc péče potřebovat nebude, zatímco offroad je na tom o poznání hůře. Vůz bude potřebovat minimálně velmi šikovného klempíře, protože auto vypadá, že je zralé na odpis.

Zdroj: carscoops.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze