Společnosti McLaren a Dell Technologies vytvoří rozsáhlé partnerství

Společnosti McLaren a Dell Technologies vytvoří rozsáhlé partnerství
  • Cílem je dosáhnout schopnosti využívat vysoce výkonná hybridní cloudová řešení
  • Dell Technologies zahrnuje sedm globálních značek
  • Společnosti hodlají spolupracovat na budoucích projektech v oblastech bezpečnostních, cloudových a digitálních technologií

Společnost McLaren oznámila, že navázala nové, dlouhodobé partnerství se společností Dell Technologies, největší soukromě řízenou technologickou společností na světě.

Dell Technologies, která zahrnuje sedm globálních značek – Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream a VMware – poskytne rozsáhlé technologické odborné znalosti všem společnostem skupiny McLaren Technology Group, včetně společností McLaren Racing a McLaren Applied Technologies. Spolupráce se společností Dell Technologies se tak projeví také v globální e-sportové soutěži World's Fastest Gamer.

Monopost McLaren a McLaren P1

Skupina McLaren Technology Group právě dokončila první část transformace IT, jejímž cílem je dosáhnout schopnosti využívat vysoce výkonná hybridní cloudová řešení. To zahrnuje moderní, pružnou, automatizovanou, výkonnou a vysoce dostupnou sadu služeb datových center, využívajících výpočetní prostředky, úložiště a software pro správu infrastruktury od společnosti Dell EMC.

Partnerství bude integrovat rozsáhlou platformu řešení společnosti Dell Technologies do každodenních operací společnosti McLaren, včetně podpory návrhu a výroby, operací na trati, telemetrie, stěžejních ekosystémů pro zajištění bezpečnosti, úložišť, elektronického sportu a simulace, zapojení fanoušků a zkušeností návštěvníků.

Společnosti McLaren a Dell Technologies hodlají spolupracovat na budoucích projektech v oblastech bezpečnostních, cloudových a digitálních technologií a technologií pro transformaci pracovišť, s možností uskutečňovat technické inovace nejen v těchto dvou organizacích, ale také u dalších subjektů.

Dell Technologies je skupina firem, které poskytují organizacím potřebnou IT infrastrukturu, aby mohly budovat svoji digitální budoucnost, transformovat své IT a chránit svá nejdůležitější aktiva: informace. Společnost poskytuje služby firmám všech velikostí ve 180 zemích – od 98 % firem v žebříčku Fortune 500 až po jednotlivé spotřebitele – kterým dodává nejkomplexnější a nejinovativnější portfolio produktů od těch nejzákladnějších až po jádrová a cloudová řešení. Rodina Dell Technologies se skládá z následujících značek: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream a VMware.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze