Škodovka oblékla svojí aplikaci do nového kabátku. Podívejte se na rychlý pohled

1
Škodovka oblékla svojí aplikaci do nového kabátku. Podívejte se na rychlý pohled
  • V aplikaci najdete všechny tiskové zprávy i informace ze světa Škody Auto
  • Veškeré články si můžete uložit pro pozdější přečtení do složky, kde je přehledně najdete
  • Prohlédnout si můžete veškeré technické údaje jednotlivých modelů

Automobilky, to dnes neznamená jenom auta a bezpečnostní a zábavné technologie, které zajistí výborné propojení s vaším chytrým telefonem, ale také jejich kanály na sociálních sítích, potažmo jejich aplikace. Právě aplikace má mimo jiné i Škoda Auto a tu s názvem Škoda Media Services právě aktualizovala.

Aplikace Škoda Media Services pro chytré telefony se představila v novém designu a s rozšířenými funkcemi. Uživatelé mají k dispozici nové menu a vylepšené uživatelské rozhraní. Kromě nejnovějších tiskových zpráv a novinek z motorsportu přináší také unikátní příběhy spojené se značkou Škoda. Aplikace Škoda Media Services je k dispozici pro mobilní zařízení s operačním systémem iOS a Android.

Aplikace je opravdu přehledná. V pravém horním rohu máte menu, kde si můžete přečíst nejnovější tiskové zprávy, podívat se na jednotlivé příběhy nebo třeba zjistit, kdo je členem představenstva. Nechybí ani informace o modelech či odkazy na sociální sítě. Příjemné je, že jakýkoli článek si můžete uložit na později. Uloží se vám do nabídky se stejným názvem.

O dokonalém přehledu ze světa Škody Auto vám poslouží notifikace. Aplikace je určena především pro novináře a zástupce médií, kteří zde najdou nejaktuálnější informace o modelových řadách, společnosti Škoda Auto a značce Škoda v ucelené a přehledné formě. Výborným společníkem bude však také pro všechny fanoušky a příznivce značky Škoda.

Zdroj: tisková zpráva