SEAT se stane první značkou na světě, která integruje Shazam do svých vozů

aktualizováno o naše video
1
SEAT se stane první značkou na světě, která integruje Shazam do svých vozů
  • Služba bude k dispozici prostřednictvím aplikace SEAT DriveApp
  • Shazam nedávno koupila americká společnost Apple
  • Jde o aplikaci, která umí na základě poslechu zjistit názvy skladeb

Nejdříve navigace Waze, později hlasová asistentka Alexa a nyní služba, kterou nedávno koupil Apple – Shazam. V tomto pořadí je do svých modelů integruje automobilka SEAT.

SEAT a infotainment Shazam (Autosalon Ženeva 2018)

SEAT bude prvním výrobcem automobilů na světě, který integruje Shazam, jednu z nejoblíbenějších aplikací na světě, která poskytuje více než 300 milionům uživatelů kouzelné spojení s okolním světem. Luca de Meo, předseda představenstva společnosti SEAT, informoval o tomto kroku na dnešní tiskové konferenci v rámci prvního dne kongresu MWC (Mobile World Congress). K integraci služby do vozů SEAT dojde v dubnu prostřednictvím aplikace SEAT DriveApp pro Android Auto.

SEAT

Partnerství umožní zákazníkům značky SEAT snadno vyhledávat své oblíbené skladby zcela bezpečným způsobem i za jízdy díky bezpečnostním funkcím aplikace SEAT DriveApp. SEAT se tímto krokem posouvá k realizaci svého cíle maximálně zjednodušit a individualizovat řízení svých vozů, aniž by docházelo k rozptylování pozornosti řidiče.

Všichni milovníci hudby budou moci vyhledávat skladby dotykem prstu. Integrace aplikace Shazam představuje další pokrok v realizaci našeho cíle poskytovat našim zákazníkům maximální bezpečnost a uskutečnit vizi silničního provozu bez nehod,“ ujistil de Meo. Během své prezentace dodal že „účast na MWC nám umožňuje představit naše nejnovější technická průlomová řešení, ale také nám poskytuje příležitost navazovat kontakty s ostatními lídry v tomto oboru, učit se od nich a proměňovat budoucí vize v realitu.“

Zdroj: tisková zpráva