Re.volt rozšiřuje flotilu o elektrické skútry a mění podmínky pro cizince

Re.volt rozšiřuje flotilu o elektrické skútry a mění podmínky pro cizince
  • Do flotily re.voltu na přelomu července a srpna zamířilo padesát elektrických skútrů Super Soco CUx
  • Motorky a skútry si nyní může zapůjčit kdokoli ze zemí Evropské unie

Carsharing re.volt přišel do Prahy s malým městským vozidlem, které dost často vzbuzuje úsměvy, ale své zákazníky si carsharing přesto našel. Jak plynul čas, flotila re.voltu se rozrostla také o motocykly a nyní přicházejí i čtyřkolky, které podobně jako všechny ostatní modely jezdí na elektrický pohon.

Elektrický skútr do re.voltu

Re.volt svojí flotilu rozšiřuje o padesát elektrických skútrů Super Soco CUx. Jsme re.volt a chceme sebe i své zákazníky bavit neškodnou revoltou. Naše služba je pro lidi, a proto se nám zalíbil nápad do designu motorek zakomponovat nejrůznější vzkazy a vtipy. Na našich sociálních sítích jsme proto sdíleli kreativní výzvu, aby lidé posílali své nápady o délce 6 až 8 slov. Nejlepší z nich jsme potom vybrali a umístili je na polep skútru,” představil nový design CEO společnosti Pavel Kuchta. Vídat proto můžete na skútrech věty jako: „I když jedu pomalu, každou zácpu projedu,“ či ,“Nečekejte na čoud, jedu na elektrický proud,” a některé nabádají i k opatrné jízdě,“Motorka se musí řídit hlavou, ne řidítkama.”

Vzhledem k přibývajícímu množství cizinců žijících v ČR a zahraničních osob všeobecně re.volt mění podmínky sdílení vozového parku s lidmi z cizích zemí. Do nedávné doby validoval pouze cizince s trvalým pobytem v ČR, to se však letos o prázdninách změnilo. Motorky a skútry mohou nyní bez omezení používat všichni ze zemí EU. Žlutá autíčka jsou k dispozici stále pouze cizincům s trvalým pobytem v ČR. Je nutné však upozornit, že mobilní aplikace zůstává prozatím pouze v českém jazyce. Aplikace je dostupná v Google Play i App Store.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze