Carsharing re.volt výrazně podražil

4
Carsharing re.volt výrazně podražil
  • Cena za minutu se zvýšila o polovinu na 6 korun
  • Důvodem jsou neposlušní uživatelé a zvyšující provozní náklady

O re.voltu a jeho žlutých pidiautíčkách od nás už dobře víte. Za poslední dobu se v souvislosti s tímto pražským carsharingem udály změny. V první řadě se navýšil počet vozů. Dále se rozšířily zóny, kde lze službu využívat, a nově se služby zdražily. Nyní však blíže k poslednímu bodu.

Re.volt Carsharing

Společnost re.volt od začátku tohoto týdne zdražila z původních 4 korun o 50%, tedy na 6 korun za minutu. Stejně tak se zdraží i minimální možná sazba za vypůjčení, a to z 20 na 30 korun.

Společnost ve zprávě pro zákazníky uvedla, že by cena měla více reflektovat kvalitu a zájem o poskytované služby a postupně přinést větší počet vozidel. Také dodala, že cenu zvyšujeme i kvůli zachování kvality, protože přibývá neposlušných uživatelů, kteří navyšují provozní náklady.

V blízké době se můžete těšit na rozhovor s ředitelem společnosti, kde se jistě dozvíte více podrobností.

Diskuze ke článku
Jiří
Takže nyní je volba mezi malým čínským nákupním košíkem, do kterého se nevejde nikdo nad 185 cm, s bezpečností je na tom asi tak jako bicykl a zónu má centrum Prahy a kousek a mezi plně vybaveným e-Golfem za víc než milion s adaptivním tempomatem s možností zaparkovat kdekoli v celé Praze za úplně stejnou cenu. Těžké to rozhodování.
jOSEF
Pokud by se to prodávalo skutečně za 30 tisíc a dojelo to alespoň 100 km, tak věřím tomu, že by to Češi kupovali.Dále předpokládám, že by se z toho neplatila silniční daň

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze