Podívejte se, s čím se bude Audi prezentovat na Super Bowlu

Podívejte se, s čím se bude Audi prezentovat na Super Bowlu
  • Se svojí reklamou se pochlubila už i automobilka Porsche
  • Reklama míří na nový elektromobil – Audi e-tron Sportback

Americký Super Bowl se nezadržitelně blíží. Těšit se, ostatně jako každý rok, můžeme na nespočet reklam, za které společnosti platí astronomické částky. Čím se bude prezentovat Porsche jsme vám už ukazovali. Svojí reklamu na Super Bowlu však bude mít i jiná koncernová automobilka.

Audi má své nabídce elektromobil Audi e-tron a letošní rok do nabídky zařadí i hezčího sourozence – Audi e-tron Sportback. A právě tohoto modelu se reklama týká. Nová interpretace písně „Let It Go“, kterou Williams nahrála v proslulém nahrávacím studiu Abbey Road Studios v Londýně, propůjčuje reklamnímu spotu další vypravěčskou vrstvu. Je to nová, bojovná verze světoznámé písně. Na pozadí stojí poznání, že ten, kdo se chce změnit a vytvořit něco nového, se musí nejdříve zbavit všeho starého.

Finále sezony amerického fotbalu je televizní podívanou superlativů. Zde můžeme globálnímu publiku představit naši strategickou cestu k trvale udržitelné prémiové mobilitě,“ říká Sven Schuwirth, vedoucí oddělení Digital Business a Customer Experience ve společnosti Audi. „Maisie Williams symbolizuje v reklamním spotu naše zákazníky, kteří ve stále větším měřítku sázejí na řešení pro trvale udržitelnou mobilitu a také je požadují.“

Reklamní spot je začátkem nové globální značkové kampaně, s níž Audi nově definuje svůj slogan „Náskok díky technice“. Reklamní spot pro finále amerického fotbalu bude poprvé vysílán nejen v USA, ale také v televizích a na sociálních sítích v Německu, Itálii, Francii, Velké Británii, Španělsku a Číně. Cílem je zvýšení povědomí o značce a jejím sloganu na celém světě.

Silnější verze Audi e-tron Sportback má v útrobách 95kWh baterii (86,5 kWh je využitelných). Maximální výkon je 300 kW, tedy 400 koní a dojezd dle WLTP činí až 446 kilometrů. I nabíjení nabízí stejný výkon jako Audi e-tron. Maximální nabíjecí výkon je tak 150 kW. Samozřejmě můžete využít i klasickou domácí zásuvku, ale to si vezměte pár dní volna. Audi e-tron Sportback nemá problém ani s třífázovou zásuvkou o výkonu 11 kW. Nabíjecí standard je samozřejmě CCS Combo a Mennekes.

Audi představilo e-tron Sportback. Co vše nabídne?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze