Podívejte se na rozsáhlou galerii Škody Karoq

1
Podívejte se na rozsáhlou galerii Škody Karoq
  • Škoda Karoq měla oficiální premiéru 18. 5. ve Stockholmu
  • Jako první model od automobilky dostane displej před volant
  • Jde o nástupce modelu Yeti

Škoda Karoq už má dávno po své světové premiéře, a tak by bylo na čase se podívat na to, jak vlastně tento nový model od Škody Auto vypadá. Zatímco před premiérou automobilka ukazovala jen různé teasery a zamaskovaný vůz, teď už máme kompletní přehled o tom, jak Karoq bude vypadat.

Nejde jen o design jako takový, ale víme i to, jak přesně bude fungovat displej před volantem. Ten Karoq dostane jako první model od Škody Auto. K dispozici budou hned čtyři režimy zobrazení. Každý si tak bude moci vybrat to, co zrovna na displeji bude chtít mít. Zda půjde o standard nebo si za displej budeme muset připlácet, to momentálně není známo. V dnešních dnech probíhají jednání, jak přesně budou jednotlivé stupně výbavy vypadat a jaké balíčky si k nim bude moci zákazník dokoupit. Odhadujeme, že Digital Instrument Panel, jak mu Škoda Auto říká, bude k dispozici jen ve vyšších výbavách, popřípadě za poplatek. Alespoň takto to má nastavený Volkswagen a Audi se svým virtual cockpitem.

Karoq však dostal i další zajímavou výbavu, například programovatelný klíček. Ten si zapamatuje nastavení vašich sedadel, klimatizace a jízdních asistentů. Jakmile auto otevřete, automobil si z klíčku „vezme“ nastavení a vše nastaví dle vašeho gusta.

Zdroj: media.skoda-auto.com