Podívejte se, jak Tesla Model 3 Performance driftovala v Praze

4
Podívejte se, jak Tesla Model 3 Performance driftovala v Praze
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • Drifty byly jako doprovodný program Autoshow Praha před výstavištěm v Letňanech
  • Kromě driftovacích speciálů s logem BMW se tam ukázala i Tesla Model 3 Performance
  • Měla jiná zadní kola a použili driftovací mód

V rámci Autoshow Praha se koná spousta doprovodných akcí a jednou z nich jsou drifty před hlavním vstupem na výstaviště v Letňanech. Většinou tam driftují vozy BMW, občas auta jiných značek, ale letos se tam ukázala i Tesla Model 3 Performance. A byla to pěkná podívaná.

Tesla Model 3 Performance

Díky funkci Drift mode, který Model 3 Performance standardně nabízí, jsme mohli z jinak čtyřkolky udělat stisknutím jednoho tlačítka primárně zadokolku a zároveň i omezit funkci stabilizačního systému,“ říká Ondřej Hunčovský z Teslička.cz, který s Teslou driftuje. „Vzhledem k tomu, že absolutní většina pneumatik vhodných k driftování končí v rozměru R18, pořídili jsme i speciální sadu disků v tomto rozměru,“ dodává. Ostatně jak mu driftování s Teslou Modelem 3 šlo, můžete sami posoudit z videa.

Na drifty jsem vzal svého syna, kterému je necelých 5 let, ten ocenil, že Tesla byla nejlepší, protože driftuje celkem potichu, zatímco ostatní auta dělají rámus. Jak to vidíte vy?

Diskuze ke článku
Jan Tichy
Jan Tichy
A co to ma spolecneho s ekologii? nejak jste nepochopil o cem je tento clanek. Az bude clanek o spotrebe EV tak tam muzete hodnotit ekologii.
Karel Hofman
Karel Hofman
Tak to je opravdu ekologicke jako prase.
Karel Hofman
Karel Hofman
Prechod na elektromobilitu je sklonovany primarne s lepsim ovzdusim a ekologii. Myslim, ze podobne dementni aktivity pro par lidi s IQ tykve, ve vysledku akorat podryva tema a davaji protistrane naboje.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze