Od roku 2020 budou vozy skupiny PSA vybaveny inteligentním asistentem

Od roku 2020 budou vozy skupiny PSA vybaveny inteligentním asistentem
  • Systém, který vyvinula společnost SoundHound, umí odpovědět na několik otázek v jediné větě, jako by to udělal člověk
  • Cílem je nejrychlejší rozpoznávání hlasu na světě a dokonalé porozumění přirozenému hlasu

Od roku 2020 budou moci zákazníci značek Peugeot, Citroën, DS, Opel a Vauxhall díky této nové generaci hlasového asistenta přirozeně komunikovat se svým vozem. Osobní asistent bude schopen například sám nalézt restauraci odpovídající několika kritériím (např. restaurace otevřená v neděli večer) či spouštět funkce vozu nebo služby konektivity. Jediný hlasový povel umožní současně nastavit teplotu, větrání a nasměrování klimatizace.

Za vším stojí podepsaná smlouva o strategickém partnerství mezi firmou SoundHound a koncernem PSA. Technologie, kterou budou automobily z koncernu PSA využívat, se jmenuje „Deep Meaning Understanding“. Systém je schopný odpovědět i na několik otázek v jedné větě, podobně jako člověk. Cílem spolupráce je nejrychlejší rozpoznávání hlasu na světě a dokonalé porozumění přirozenému hlasu.

Skupina PSA chce do dvou let nabídnout nejlepší systém konverzačních funkcí na trhu, jenž uživatelům přinese větší plynulost a rychlost interakce. Tento hlasový asistent svým jednoduchým používáním usnadní uživatelům život v kabině vozu a přispěje k vyšší bezpečnosti.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze