Od Polestaru bychom se mohli dočkat i elektrického kabrioletu

Od Polestaru bychom se mohli dočkat i elektrického kabrioletu
  • Polestar 1 je elektrický model s výkonem 600 koní
  • Do roku 2020 má mít Polestar další tři modely
  • Mateřská společnost Geely bude do roku 2020 do Polestaru investovat okolo 16 miliard korun

O tom, že Polestar už nebude jen úpravce Volva, ale že bude stavět svá vlastní auta, jsme už psali. Půjde o hybridní supersport, který nebude možné koupit. Budete si ho totiž moci jen pronajmout.

Polestar 1 jako kabriolet

Nyní se éterem šíří informace, že by se na trh mohla dostat i varianta nahoře bez, tedy kabriolet. Ten vidíme i na prvních skicách a nutno říci, že mu to opravdu sluší. Koneckonců Volvo udělalo poslední dobou velký kus dopředu, a to nejen co se designové stránky týká. Polestar 1, o kterém byla již řeč, je první vlaštovkou. Polestar by rád do roku 2020 ukázal další tři modely, a právě auto v provedení cabrio by mělo být jedno z nich. Za zmínku stojí i to, že Polestar 1 má mít výkon 600 koní. Půjde tedy o silné elektromobily.

Podle všeho bude výroba Polestaru 1 zahájena ještě koncem příštího roku. První majitelé se dočkají počátkem roku 2019. A ještě ten stejný rok by měl Polestar ukázat svůj další model. Všechny budou stát na modulárních platformách od Volva.

Společnost Volvo a mateřská firma Geely chtějí do značky Polestar investovat do konce roku 2020 okolo 752 milionů dolarů.

Zdroj: motor1.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze