Nový Renault Arkana nabídne i hybridní pohon E-Tech

Nový Renault Arkana nabídne i hybridní pohon E-Tech
Fotografie: renault.cz
  • SUV coupé Renault Arkana přijíždí do Evropy s hybridní pohonnou jednotkou
  • Nabídne motorizaci E-Tech Hybrid 140k a dva benzínové motory s 12V mikro-hybridní technologií
  • Prodej nového Renault Arkana bude zahájen v první polovině roku 2021

Atletické a dynamické SUV coupé značky Renault přijíždí na evropský trh s vyspělými technologiemi, E-Tech hybridní verzí a novou výbavou R.S. Line se sportovnějším a dynamičtějším designem.

SUV Coupé bylo doménou prémiových značek

Kombinuje plynulé křivky, eleganci a robustnost. Nový Renault Arkana vyzývá tradiční stereotypy evropského trhu SUV a přináší design, který byl dříve doménou prémiových značek, poprvé u mainstreamových automobilek. Tento nový model přichází do rychle rostoucího celosvětového trhu s SUV a v rámci stávající portfolia se zařadí mezi ostatní kompaktní vozy značky Renault (Mégane, Kadjar a Scenic).

Interiér nového Renault Arkana je zaměřen také na rodiny, a to jak svou prostorností, tak velikostí zavazadlového prostoru. Je vybaven největšími displeji ve svém segmentu. Díky dvěma obrazovkám nabízí high-tech pracoviště řidiče a zdůrazňuje kvalitu a komfort.

Nový Renault Arkana je vybaven novou hybridní pohonnou jednotkou E-Tech Hybrid 140k nebo benzínovými motory 1.3TCe 140k a TCe 160k s 12V mikro-hybridní technologií. Inovativní technologie E-Tech Hybrid je již dostupná v modelech Clio, Captur a Mégan a je předmětem více než 150 patentů. Je založena na zkušenostech skupiny Renault v oblasti elektrických vozidel a F1.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze