Nový Leaf ve speciální edici už lze v ČR rezervovat. Víme kolik stojí

3
Nový Leaf ve speciální edici už lze v ČR rezervovat. Víme kolik stojí
  • Leaf přichází s větším výkonem i delším dojezdem
  • Navíc nabídne nové bezpečnostní technologie a konektivitu
  • Verze určená pro evropský trh s označením Nissan Leaf 2.ZERO je k dispozici od dnešního dne

Nový Nissan Leaf se ve srovnání s předchozí generací posunul o velký kus kupředu. Vylepšen byl nejen vzhled, ale především výkon na 150 koní a dojezd na 378 kilometrů podle cyklu NEDC. Zajímavostí je také systém ProPILOT vybaven funkcí autonomní jízdy v dopravní zácpě (Traffic Jam Pilot), která umožňuje novému Leafu automaticky zpomalit, pokud při jízdě v jednom pruhu dojde k dopravní zácpě, a zastavit, když se provoz zcela zastaví. Když se provoz obnoví, systém automaticky nastartuje a vůz následuje vozidlo vpředu. K dispozici je také systém ProPILOT Park umožňující zcela autonomní parkování jediným stiskem tlačítka.

Na oslavu uvedení 2. generace vozu Nissan Leaf na evropský trh je od dnešního dne v prodeji unikátní verze: limitovaná edice Leaf 2.ZERO. Tato verze je prvním modelem v Evropě, který bude vybaven technologií Nissan ProPILOT přinášející maximální jistotu a pohodlí jízdy. První vozy s lepší výbavou budou dodávány od začátku roku 2018 za 990 tisíc korun.

Zdroj: newsroom.nissan-europe.com

Diskuze ke článku
Please fill out this field
Hmmm, vazne je to fsude, fdrive, jinfe taky. Cena... a zase cena.. a sleva... a vyhodne.... Namisto toho, aby se narod soustredil na to, co je opravdu dulezite - cena... jeden zasrany parametr z mnoha. Namisto, aby se narod vzdelaval a byl hladovy po moznostech - sedi u TV hovna a casopisu Stesku. Nad skopkem debatuje o dalsich hovnech :(
Je to smutne. Jiz 2 generace cekam, ze se neco zmeni, ze sam pomohu k jinemu vnimani sveta - k tomu, ze lide pochopi, ze za pili a snahu sklidi obravsky benefit - i kdyby to melo byt pouhe dekuji, je to lepsi, nez ze mi nekdo nabidne neco ve sleve... s nizkou cenou, vyhodne...
Me treba vubec nezajima co ta vec stoji. Proc taky. Zajem o ni nemam. Je to stejne, jako kdyz nekdo rekne, ze Skodovka stoji XY - skodovka by mela stat leda na smetisti. Jiz davno (nekolik generaci) neprinesla ZADNOU inovaci.
Od mlade generace (do ktere radim autora) bych cekal vic - nejakou zmenu. Ale asi starnu.

Peppa
Vylepšen nebyl termomanagement baterie ani nabíjení.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze