Nemáte dárek pod stromeček? A co takhle Lexux NX 300h na „operák“?

Nemáte dárek pod stromeček? A co takhle Lexux NX 300h na „operák“?
  • Cena startuje na částce 12 999 Kč bez DPH měsíčně
  • V ceně je jak pojištění, tak nulové počáteční akontace
  • Pod kapotou je 2,5litrový benzinový motor, který spolupracuje s elektromotorem
  • Model Lexus NX 300h je v nabídce již od 1 050 000 Kč s DPH

Díky akčnímu operativnímu leasingu mohou zájemci nový Lexus NX 300h pořídit za jedinečných podmínek, a to již od 12 999 Kč bez DPH měsíčně včetně pojištění a nulové počáteční akontace. Za tuto cenu zákazník získá vůz s hybridním pohonem, automatickou převodovkou, ve verzi E-FOUR (s pohonem všech kol) a bohatou výbavou obsahující mimo jiné 8 airbagů, LED světlomety s funkcí svícení do zatáček, automatickou dvouzónovou klimatizaci, tempomat, podélné střešní ližiny nebo vyhřívaná a elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka.

Nové NX je na pohled nápadnější díky řadě detailních úprav, jako je nová maska chladiče ve tvaru vřetene, přepracovaný přední nárazník nebo LED světlomety se sekvenční funkcí směrových LED ukazatelů. Vzadu byla upravena forma i povrchové zpracování ve spodní části zadního nárazníku a u nových koncových svítilen. K dispozici jsou též nová provedení litých kol.

I interiér zaznamenal změny, které přispívají k výrazně sportovnějšímu charakteru celé kabiny a dodaly jí ještě luxusnější atmosféru. Upraveny byly i některé prvky výbavy, např. větší displej multimediální soustavy, který narostl z velikosti 7" na 10,3", či ovládací panel klimatizace. Za zmínku stojí i možnost volby prostorového ozvučení Mark Levinson Surround Sound s podporou technologie ClariFi, který potěší všechny milovníky kvalitního zvuku.

Lexus NX 300h je k dispozici s pohonem předních i všech kol. Hybridní benzinový pohon s autonomním dobíjením používá 2,5litrový motor s Atkinsonovým cyklem v kombinaci s elektromotorem, další elektromotor pak zajišťuje pohon všech kol AWD. Vysoká tuhost karoserie a odladěný podvozek přináší stabilitu, agilní jízdní vlastnosti, pohotové reakce řízení a vysokou úroveň jízdního pohodlí. Volič jízdních režimů Drive Mode Select umožňuje řidiči přizpůsobit chování vozidla stavu vozovky a způsobu jízdy. Adaptivní odpružení AVS spojuje jízdní pohodlí a vyšší stabilitu při průjezdu zatáčkami.

Pro celou modelovou řadu NX je nyní k dispozici bezpečnostní paket Lexus Safety Systém+. Jeho součástí je pro nový model NX přednárazový bezpečnostní systém, adaptivní tempomat, automatické ovládání dálkových světel, pokročilý asistent pro udržení jízdy v jízdním pruhu a systém rozpoznávání dopravních značek. K dispozici jsou také inteligentní parkovací senzory.

Nová verze modelu Lexus NX 300h je v nabídce již od 1 050 000 Kč s DPH (ve výbavě Elegance 2WD). Od 1 190 000 Kč s DPH je vůz k dispozici s pohonem všech kol (výbava Elegance 4X4 E-FOUR). Ve verzi F SPORT si jej zájemci mohou pořídit již za 1 560 000 Kč s DPH (výbava F SPORT 4×4 E-FOUR).

Lexus k uvedení nového modelu připravil pro české zákazníky nabídku operativního leasingu Lexus Rent, která je platná do konce února 2018. Díky ní mohou zájemci získat nový Lexus NX 300h již od 12 999 Kč bez DPH měsíčně. Operativní leasing Lexus Rent má nulovou počáteční akontaci a zahrnuje v sobě i kompletní pojištění (povinné ručení a havarijní pojištění s pojištěním GAP). Díky operativnímu leasingu není zapotřebí řešit prodej vozu, neboť je zajištěna jeho pravidelná obměna. Možnost odečíst si leasingovou splátku jako nákladovou položku z daní dělá z operativního leasingu Lexus Rent dobrou volbu také pro podnikatele.

Zdroj: lexusnews.eu

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze