Lexus ve Frankfurtu postaví revoluční stánek. Uvidíme zde nové modely i módu

Lexus ve Frankfurtu postaví revoluční stánek. Uvidíme zde nové modely i módu
  • Uvidíme zde modernizovaný crossover NX a kompaktní hatchback CT
  • Na stánku automobilky se budou vyjímat i nové modely LS a LC
  • Tiskovou konferenci budou doprovázet filmové či módní ukázky
  • Prezentaci si budou moci návštěvníci prohlédnout kdykoli v rozšířené realitě

Automobilka Lexus není u nás zas tak oblíbená jako například v Asii nebo USA, přesto umí nabídnout poctivý hybridní systém vyráběný Toyotou a skvělou kvalitu a životnost. Na autosalonu ve Frankfurtu japonská značka plánuje uspořádat dvě evropské produktové premiéry a my budeme u toho. Nejdříve představí nový luxusní kompaktní crossover NX, ale také modernizovaný prémiový hatchback CT spadající do kompaktní třídy.

Lexus CT 200h byl představen v roce 2010 na ženevském autosalonu a v té době šlo o první kompaktní hybridní hatchback v segmentu luxusních vozů. Konkurence však Lexus dohnala (Audi nabízí dokonce plug-in hybrid A3 e-tron), a tak je facelift jistě potřeba. Změny se týkají především sportovnějšího vzhledu, vylepšené kabiny a nových prvků výbavy.

Městský crossover NX je miláček Lexusu, protože stejně jako většina dnešních SUV táhne prodeje automobilky. Stejně jako hatchback CT 200h dostal přívětivější zevnějšek, vylepšený interiér a nové prvky výbavy, které by měly přinést vyšší pohodlí a praktičnost.

Na stánku Lexusu bychom ale také měli poprvé vidět prezentaci životního stylu. Co si pod tím představit? No, automobilka například ukáže futuristický letoun SKYJET, který se předvedl v právě promítaném výpravném sci-fi snímku Valerian a město tisíce planet režiséra Luca Bessona. Lexus spolupracoval s týmem kreativců uvedeného snímku s cílem uvést do života jednomístnou stíhací loď, která hraje ústřední roli v akčních scénách filmu.

Lexus plánuje zcela změnit formát tradičních tiskových konferencí. Na frankfurtském autosalonu přichází se zbrusu novým způsobem představení novinek. V průběhu tiskových dnů nebude pro tiskové konference Lexus vyhrazen žádný pevný čas. Návštěvníci se mohou namísto toho kdykoli zastavit na stánku Lexus, nasadit si brýle pro rozšířenou realitu a absolvovat komentovanou „cestu s průvodcem“ po celém stánku, včetně prezentace produktových specialistů a komentáře Alaina Uyttenhovena, ředitele společnosti Lexus Europe.

Důvodem je nový přístup k zákazníkům, který prý uplatňuje zásady Omotenashi. Ty představují nejlepší tradice japonské pohostinnosti se zaměřením na konkrétního člověka s cílem nabídnout nejvyšší standardy služeb. Jak taková pohostinnost vypadá, to se dozvíme již 12. září na frankfurtském autosalonu.

Zdroj: lexus-media.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze