Nejnovější Škoda Octavia vstupuje na český trh. Co nabídne?

Nejnovější Škoda Octavia vstupuje na český trh. Co nabídne?
  • Přepracovány jsou multimediální systémy
  • Základní provedení vás vyjde na 463 900 Kč s daní
  • Nově můžete mít personalizovaný klíček nebo vyhřívaný volant

Škoda Octavia je jasným bestsellerem na českém trhu a včera se začala prodávat nejnovější faceliftovaná verze, jejíž dělené přední světlomety rozdělují i veřejnost. Jak se líbí vám?

Někteří modernizovaný model Octavia pejorativně přezdívají „Čtyřoká Oktávka“, jiným se libí. Ať tak či tak, jde nejspíše o nejrozporuplnější prvek na celém autě. Pojďme se však podívat na to, co Škoda Octavia nabídne po technologické stránce.

Nová Škoda Octavia dostala modernizované infotainmenty Swing a Bolero i navigační systémy Amundsen a Columbus. Poslední jmenovaný je stropem nabídky. Jde o 9,2palcový dotykový displej, který je vybaven WLAN hotspotem, 64GB SSD diskem, DVD mechanikou a dvěma sloty na SD kartu. USB slot samozřejmě nechybí. K dispozici je i služba Infotainment Online, která zprostředkovává dopravní zpravodajství v reálném čase (včetně plánování objízdných tras), aktuální předpověď počasí či zpravodajství.

Mezi asistenční systémy patří Trailer Assist (asistent pro jízdu s přívěsem), systém Front Assist či přepracovaná kamera Rear View Camera. Systém Blind Spot Detect a Rear Traffic Alert zase pomocí radaru v zádi jistí vůz při předjíždění z pruhu do pruhu. Sáhnout můžete i po personalizaci klíčku, vyhřívaném volantu nebo Phone Boxu s indukčním nabíjením.

Za základní provedení s názvem Active dáte 407 900 Kč s DPH. Výbava Ambition začíná na ceně 463 900 korun českých. Pokud sáhnete po nejvyšším stupni výbavy Laurin & Klement, pak se dostanete na 679 900 Kč.

Stupeň výbavy Základní cena včetně DPH
Active 407 900 Kč
Fresh 436 900 Kč
Ambition 463 900 Kč
L&K 679 900 Kč

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze