Nejdostupnější luxus od Mercedesu? Víme jak bude vypadat interiér nové třídy A

Nejdostupnější luxus od Mercedesu? Víme jak bude vypadat interiér nové třídy A
  • Na výběr budete mít hned z trojice velikostí displejů
  • Uspořádání bude podobné jako v Mercedesu třídy E a S
  • Třída A dostane volant z třídy S

Mercedes pokračuje v designu svých interiérů, které nedávno nastavila třída E. Na mysli máme především dva 12,3palcové displeje, které po třídě E dostala také třída S, kterou jsme nedávno otestovali. Podobný interiér dostane i nová řada A. Ta se ukáže už v březnu na ženevském autosalonu.

V přední části interiéru se nachází primární displej před řidičem a sekundární uprostřed palubní desky čistě pro infotainment. Jejich úhlopříčky se mohou lišit, a to v závislosti na konfigurací. Zvolit můžete 7 + 7 palců, 7 + 10,25 palců, nebo 12,25 + 12,25 palců, kdy na sebe displeje navazují a působí tak jako jeden.

Podle fotografií je patrné, že volant by měl být stejný jako v Mercedesu třídy S, tedy se dvěma dotykovými plochami, pomocí kterých se ovládá buď levý, nebo pravý displej. Celkově interiér vypadá velmi luxusně a rozhodně bychom z fotografií nehádali, že jde právě o nově chystanou řadu A.

Přepracovaný je i dotykový trackpad na prostředním tunelu, stejně jako všechna tlačítka. Ta dostala nový design a jsou jinak uspořádaná. K dispozici je i ambientní osvětlení. To se nevztahuje pouze na linky v palubní desce, ale také na jednotlivé výdechy klimatizace.

Zdroj: trustedreviews.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze