Mobilní nabíječka od Lightning eMotors přichází. Nabije až 5 aut najednou

Mobilní nabíječka od Lightning eMotors přichází. Nabije až 5 aut najednou
Fotografie: Lightning eMotors
  • Jedná se o zdokonalenou druhou generaci mobilní nabíjecí stanice
  • Baterie může mít kapacitu od 105 do 420 kWh
  • Zařízení zvládne obsloužit v jednu chvíli i pět elektromobilů

Firma Lightning eMotors představuje svou nejnovější generaci mobilních nabíječek Lightning Mobile. Mají sloužit jako „pojízdná čerpací stanice“ pro elektromobily a podle dostupných informací od electrek.co se máme na co těšit. Přenosná stejnosměrná rychlonabíječka druhé generace přináší ve srovnání s předchůdcem rozsáhlá vylepšení a všestrannost. Současně poskytuje až pět nabíjecích portů a Lightning eMotors provedl několik významných vylepšení. stejnosměrného nabíjení. Oproti předchůdci je nová mobilní nabíječka mnohem kompaktnější a nemusí být v zavazadlovém prostoru dodávky či pick-upu.

Nabíječka může být vybavena baterií s kapacitou od 105 do 420 kWh a najednou umožní nabíjet pět elektromobilů skrze DC přípojku. Přenosná stejnosměrná nabíječka také obsahuje pokročilé technologie. Chlubí se systémem aktivního tepelného managementu pro optimální výkon baterie. Nechybí ani analýza pro optimalizaci nabíjení a bezpečnost nabíjeného vozidla. Generální ředitel firmy Lightning eMotors, Tim Reeser, prohlásil, že je neuvěřitelně nadšený z toho, že může na trh přinést tento zdokonalený produkt. Firma tím reaguje na rostoucí potřebu snadno dostupného, ​​mobilního a flexibilního rychlého DC nabíjení.

Lightning Mobile poskytuje nabíjecí řešení pro všechny myslitelné situace. Hodí se tak v rámci mobilní pomoci při katastrofách, ale využití může najít jako podpůrná nabíjecí stanice při koncertě atp. Již nyní lze novou nabíječku zakoupit, avšak první vyrobené kusy se dostanou k zákazníkům až koncem roku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze