Máte Enyaqa a chcete si zasoutěžit ve spotřebě?

Na přihlášení do Škoda Economy Run zbývá už jen pár dní!
Máte Enyaqa a chcete si zasoutěžit ve spotřebě?
Fotografie: Škoda Auto
  • Soutěž Škoda Economy Run má již potřetí i třídu E
  • Účast je možná pouze s vozem Škoda Enyaq
  • Uzávěrka přihlášek je 30. 8., soutěž se koná 21. 9.

Naše redakce má na kontě už mnoho účastí na soutěži Škoda Economy Run, jejíž historie sahá až do 80. let minulého století. Například v roce 2021 jsme jeli s vozem Škoda Octavia G-TEC ve skupině C (pro vozy na CNG), ale od roku 2022 byla zavedena skupina E, tedy pro elektromobily. První ročník byl jen pilotním projektem pro novinářskou kategorii, ale loňského ročníku se s vozem Škoda Enyaq mohl zúčastnit kdokoliv. Přesto ale ve skupině E jeli jen novináři. Podobně to zatím vypadá i letos, ale ještě to můžete změnit.

Zasoutěžte si s námi o nejnižší spotřebu Enyaqu

Momentálně je z řad veřejnosti přihlášeno 29 posádek s vozy na benzín (skupina B), naftu (skupina D) a CNG (skupina C). Kromě novinářů ovšem není nikdo přihlášený s Enyaqem. Přihlášky jsou ale otevřené do 30. 8. 2024, tedy je ještě možné se přihlásit. My jsme přihlášeni, stejně jako loni, v sestavě Marek Tomíšek – Šimon Tomíšek, takže si můžete zasoutěžit i s námi.

Letošní Škoda Economy Run se koná na tradičním místě, tedy v Kosmonosích u Mladé Boleslavi. Kompletní informace naleznete včetně přihlašovacího formuláře pak naleznete na webu soutěže www.economyrun.cz . Ve skupině E mohou startovat pouze vozy Škoda Enyaq.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze