Lexus ES 300h míří do Česka. Novinku už si můžete objednat

Lexus ES 300h míří do Česka. Novinku už si můžete objednat
  • Lexus ES 300h má ve výbavě nejnovější generaci Lexus Safety System+
  • Cena novinky startuje na 1,1 milionu korun bez DPH
  • V nabídce je i sportovněji laděná verze F Sport Plus

Lexus již spustil předprodej svého nového modelu ES 300h. Na prvních padesát prodaných vozů je připravena limitovaná nabídka First Edition, díky níž je vůz k dostání se zvýhodněním až 258 000 korun. A co všechno Lexus ES 300h nabízí?

Novinka je postavená na nové podvozkové platformě GA-K. Dynamickou siluetu dotvářejí trojité LED i velká kola z lehké slitiny. Pod kapotou je nový hybridní systém. Ten by měl být schopen poháněn auto tak, aby papírová spotřeba činila pouze 4,7 litrů na sto kilometrů. Výhodou je, že i ES 300h splňuje podmínky pro parkován na všech modrých a fialových zónách po celé Praze zdarma. Lexus ES 300h má ve výbavě nejnovější generaci Lexus Safety System+ včetně rozpoznávání chodců v noci, funkce pro rozpoznávání cyklistů, asistenta pro sledování stopy a dvoustupňového systému adaptivních dálkových světel.

Cena nového ES 300h začíná na 1 140 496 Kč bez DPH, nicméně pro prvních padesát vozů platí do vyprodání zásob limitovaná nabídka First Edition, v jejímž rámci je verze vozu Elegance Plus již za cenu 999 000 Kč bez DPH. U modelu v nejvyšší výbavě se pak cenové zvýhodnění vyšplhá až na 213 397 Kč bez DPH (258 000 Kč vč. DPH). Posádce nabídne tato Luxury výbava maximální komfort a péči mimo jiné v podobě audiosystému Mark Levinson se 17 reproduktory, vyhřívaných zadních sedadel, systému panoramatického zobrazení okolí nebo dvanáctipalcového Lexus Media displeje.

V nabídce je také verze F Sport Plus, jejíž součástí jsou 19" litá kola a sportovní sedadla v designu F Sport, čtyři jízdní režimy nebo systém adaptivního odpružení zavěšení kol. V akční nabídce First Edition stojí 1 099 000 Kč bez DPH, což znamená cenové zvýhodnění ve výši 206 785 Kč bez DPH. Lexus ES 300h je k dostání v deseti velmi elegantních odstínech, které ctí typickou eleganci značky. Příjemně variabilní jsou i možnosti čalounění sedadel a obložení interiéru, takže si zákazník může zvolit například červenou kůži a bambusové či ozdobné hliníkové obložení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze