Korejská rodina bude kompletní. Ioniq PHEV vstoupí na český trh už tento měsíc

Korejská rodina bude kompletní. Ioniq PHEV vstoupí na český trh už tento měsíc
  • Cena startuje na 859 990 Kč
  • K dispozici bude výbava Future a Ultimate
  • Dojezd na jedno nabití činí až 62 kilometrů

Korejská rodina s alternativními pohony bude brzy kompletní. Hyundai Ioniq, který momentálně na našem území můžete mít v hybridní a čistě elektrické variantě, brzy dostane i plug-in hybridní variantu.

Hyundai Ioniq plug-in hybrid vstoupí na trh v průběhu tohoto měsíce. Jeho cena startuje na 859 990 Kč. V útrobách je 8,9 kWh baterie, která má dle papírových údajů zajistit ujetí až 62 kilometrů na jedno nabití. Stejně jako u hybridní varianty je pod kapotou motor Kappa 1.6 GDI s přímým vstřikováním. Nejvyšší výkon je 105 koní a maximální točivý moment 147 Nm. Když oba motory spojí své síly, pak je celkový výkon 141 koní. Trhač asfaltu tedy Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid, stejně jako jeho hybridní a elektrický sourozenec, nebude. Dodejme, že palubní nabíječka má výkon 3,3 KW.

Technické parametry Hyundai Ioniq plug-in hybrid (2017)

Kompletní specifikace
Konstrukceliftback, 4 470 × 1 820 × 1 495 mm, ? kg
PohonHybridní (elektřina/benzin), hnaná náprava: přední
Výkon141 (105) koní, točivý moment: 265 Nm
Baterie8,9 kWh
Nabíjeníkonektory: Mennekes
Spotřeba?
Cena od849 990 Kč

K dispozici budou opět dvě výbavy: Future a Ultimate. V základní výbavě bude stát Ioniq na 16palcových kolech, k dispozici budou LED světlomety pro denní svícení, adaptivní tempomat nebo automatická klimatizace.

Ve vyšší výbavě dostanete navíc přední LED světlomety, zadní kombinované LED světlomety, hlídání mrtvého úhlu, kožené čalounění sedadel s odvětráváním a také integrovanou navigaci s 8palcovým displejem. Na výběr je hned šest laků. Základní bílá varianta je zdarma, za ostatní barvy zaplatíte navíc shodných 16 900 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze