Karma plánuje celosvětovou expanzi

12
Karma plánuje celosvětovou expanzi
  • Automobilka Karma se zaměřuje na sportovní hybridy a čistě elektrické vozy
  • V současné době operuje především v oblasti Kalifornie
  • Časem se chce rozšířit na pět kontinentů, Evropu nevyjímaje

Karma Automotive je kalifornský výrobce luxusních sportovních elektromobilů, který zahájil svou činnost v roce 2015. Učinil tak poté, co se společnost Fisker Automotive dostala do potíží a vyhlásila bankrot. Čínský vlastník Karmy, společnost Wanxiang Group, zakoupila od Fiskeru aktiva, která zahrnovala i design a technologie jednotlivých vozů. Až doposud Karma operovala především na americkém trhu s občasnými exporty mimo Severní Ameriku. Nyní by ovšem ráda svou aktivitu rozšířila do 19 nových zemí.

Rozhodnutí vychází ze snahy růst. Již brzy totiž automobilka začne na americkém trhu nabízet modernizovaný model Karma Revero GT, tedy luxusní sportovní hybrid, a velké plány do budoucna má také s čistě elektrickými modely, které budou vycházet z Karma SC1 Vision Concept.

Až doposud se společnost zaměřovala především na americký trh a hlavně pak na oblast Kalifornie. Ovšem jak informuje web insideevs.com, jejím ambiciózním plánem na příští rok je rozšíření do 13 nových měst napříč celými Spojenými státy a do 19 nových zemí na pěti kontinentech.

Karma se narodila a je hluboce zakořeněna v Kalifornii, ale jsme globální společnost. Neustále zvažujeme růstové příležitosti pro značku a provádíme hodnocení zavádění našich výrobků na další exportní trhy. Brzy budeme přítomni v Evropě, Severní Africe, Středním východě a Číně,“ říká Lance Zhou, výkonný ředitel automobilky Karma.

Automobilka je v současné době zastoupena 18 maloobchodními partnery v USA, Kanadě a Chile. Plán růstu společnosti je rozšířit aktivity z jednoho kontinentu na pět a v roce 2021 přivést značku do Číny. Ve spojených státech Karma realizuje nové maloobchodní smlouvy se specializovanými prodejci na východním i západním pobřeží. Kromě domácího trhu Karma realizuje rozšíření svých exportních operací také do severní Afriky, Jižní Ameriky, na Střední východ, do Asie a Evropy. Společnost taktéž urychluje plány na založení evropské pobočky, a to do konce roku 2019. Ta pomůže v růstových plánech značky po celém kontinentu,“ píše se v tiskové zprávě společnosti.

Rozšiřování maloobchodní sítě je pro společnost důležité z důvodu modernizace plug-in hybridního modelu Revero GT, který nabízí výkon 535 koňských sil a zrychlení z 0 na 100 za 4,5 sekundy. Novinka by se měla již brzy dostat na trh a přidají se k ní i další čistě elektrické modely, které by se měly představit již za dva roky. Elektromobily budou stát na nové platformě vytvořené výhradně pro sportovní elektromobily. Poprvé se představila u konceptu SC1 Vision Concept, hypermoderního sportovního vozu s čistě elektrickým pohonem a humanoidním komunikačním systémem.

Diskuze ke článku
Epime
Sorry for making you read this message which is more than likely to be thought about by you as spam. Yes, spamming is a bad point.

On the other hand, the very best method to learn something new, heretofore unknown, is to take your mind off your day-to-day inconveniences and reveal rate of interest in a topic that you might have taken into consideration as spam before. Right? blue opal ring

We are a group of young people that have made a decision to start our very own service as well as make some money like several other people in the world.

What do we do? We offer our site visitors a wide choice of wonderful hand-made rings. All the rings are made by the finest craftsmen from around the USA.

Have you ever seen or used a green opal ring, wood ring, fire opal ring, Damascus ring, silver opal ring, Turquoise ring, blue opal ring, pink ring, meteorite ring, black ring or silver ring? This is just a small component of what you can constantly find in our shop.

Made in the U.S.A., our handmade rings are not simply stunning and also initial gifts for, claim, a wedding or birthday, however also your amulet, a point that will definitely bring you best of luck in life.

As compensation for your time invested in reading this message, we give you a 5% discount rate on any item you want.

We are anticipating meeting you in our shop!
Epime
Наша знаменитая компания готова предоставить услуги по реконструкции и очистки водопроводов современным методом гидродинамической прочистки на новейшем оборудовании. Использование такого вида гарантирует восстановление функций труб к начальному уровню, уменьшаются затраты электроэнергии на 10%, увеличивается назначенный срок использования труб на 20 лет до капремонта, повышаются промежутки между проф. сопровождением.
Проводим всевозможные работы, к примеру:
Прочистка канализации предприятий-аварийная, плановая, профилактична прочистка канализации предприятий.

Почему выбирают эту специализированную компанию?
Большой опыт работы - более сотни настроенных очистительных сооружений в Российской федерации и за её рубежами, факт наличия всех разрешения и лицензий на выполнение строительно-монтажных и технологических работ, разработка и проектирование экологического, безопасного, энергосохраняющего, высокоэффективного оснащения, гарантийное техобслуживание, профессиональный и серьезный личный состав.

Обустройство скважин - углубление скважины
CleanEpime
What do you feel when you clean up the house? Surely you are overwhelmed with a sense of satisfaction, contentment, as well as pleasure, as if you mosted likely to a MEDICAL SPA beauty parlor, did a brand-new manicure or wash your car.

Our business offers you to present on your own and your household a genuine present - to buy maids brand-new jacket as well as obtain real pleasure without doing anything! Our cleaning business cleans apartments in NYC.

Maids Manhattan placed things in order, completely dry as well as damp clean, get rid of dust, clean recipes, windows as well as floorings, iron clothes as well as remake a great deal of various other household tasks. Benefit from single services residence cleaning housemaid or become part of a long-term service contract.
Getting our cleaning company such as maids manhattan, you save your time and physical stamina. We understand just how to defeat the really persistent discolorations on any kind of surface areas, destroy rust and offer the furniture its initial appearance.

We supply only competent housemaids with experience in our cleaning company, which was trained in our company, mosted likely to actual customers for different kinds of cleansing, as well as has experience in the household.
In our job, we use only hypoallergenic and risk-free cleaning agents, so if you have little kids or animals, you can not fret.
You just need to leave a demand so that we can discuss and also inform you every little thing in detail. Call us, write to us as well as we will place your house in order.

Maid to serve New-York : maids new jersey
Epime
Наша международная компания всегда готова предоставить услуги по восстановлению и очистки водопроводов современным методом гидродинамической прочистки на новейшем парке оборудования. Применение предложенного способа обеспечивает возобновление функций труб к исходному уровню, сокращаются расходы электроэнергии на 10-15%, растет установленный срок применения стальных труб на 20 лет до капремонта, повышаются промежутки между профилактическим сопровождением.
Специализированная компания организует необходимые работы, как к примеру:
Прочистка канализации предприятий-аварийная, плановая, профилактична прочистка канализации предприятий.

А почему выбирают эту компанию?
Большой опыт работы - более сотни настроенных очистительных сооружений в Российской федерации и за её рубежами, факт наличия всех разрешения и лицензий на выполнение строительно-монтажных и технологических работ, разработка и проектирование экологического, безопасного, энергосохраняющего, высокоэффективного оснащения, гарантийное техобслуживание, профессиональный и серьезный личный состав.

Обслуживание скважин : Монтаж оборудования контроля и учета на скважине

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze