I Porsche má svůj „destination charger“. Letos jich postaví dalších 900

I Porsche má svůj „destination charger“. Letos jich postaví dalších 900
  • Porsche Destination Charging najdeme na trzích, jako je Německo, Itálie nebo Norsko
  • Majitelé Porsche Taycan či plug-in hybridních aut mají nabíjení zdarma

Porsche se inspirovalo Teslou a svým zákazníkům nabízí nabíjení na Porsche Destination Charging. Do konce letošního roku má vzniknout 900 nových míst, kde si majitelé mohou nabít svůj Taycan nebo plug-in hybridní modely. Tyto nabíjecí stanice jsou pro majitele vozů Porsche zdarma a nejčastěji je najdete v restauracích, na letištích či nákupních centrech, jak informuje electrive.com.

Porsche Taycan

Díky Porsche Destination Charging přidáváme do naší nabíjecí sítě oblíbená místa a zároveň ukazujeme, že nám elektrická mobilita není cizí. Do konce roku 2020 si klademe za cíl nabídnout celkem 2 000 těchto nabíjecích míst,“ říká Martin Urschel, viceprezident pro prodej a rozvoj chytré mobility v Porsche.

Porsche Destination Charging můžete najít na trzích, kde automobilka prodává nejen Porsche Taycan, ale také plug-in hybridní Panameru a Cayenne. Především jde o trhy, kde je skutečná poptávka po těchto vozech, jako je Německo, Španělsko, Norsko nebo Itálie.

Řidiči Porsche samozřejmě mohou využívat také Porsche Charging Service. Jedná se o kartu, podobně jako je Mercedes Charge Me, díky které můžete nabíjet aktuálně na více než 100 000 nabíjecích stanic v celé Evropě.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze