Hleďte na infotainment nového BMW řady 3

1
Hleďte na infotainment nového BMW řady 3
  • Svojí premiéru si v BMW řady 3 odbyde osobní asistent
  • Infotainment i prostředí displeje před volantem jsou přepracované
  • Základní infotainment má úhlopříčku 8,8 palce

BMW si na pařížský autosalon přivezlo mimo jiné novou řadu 3, která přichází se zcela novým infotainment systémem, kde si odbyde svojí velkou premiéru osobní asistent BMW., o němž jsme již psali. Ještě se chvilku zastavíme u interiéru. Ten prošel modernizací, je více uhlazenější, nové přepracované jsou ovladače na středovém tunelu a to nejen ty, které ovládají jízdní režim, ale ty, které ovládají právě infotainment.

Podívejte se na infotainment BMW řady 3 autosalon Paříž 2018

BMW řady 3 tedy stačí říct „Hey BMW“, popřípadě si tuto hlášku můžete nakonfigurovat dle svého. Spouštěcím signálem tedy může být například „Hey Johny“. Asistenta se můžete zeptat například na to, jak funguje asistent dálkových světel nebo mu jednoduše říci, že je vám zima.

To není však jediná novinka, kterou BMW řady 3 přináší. K dispozici bude také funkce, která z vašeho chytrého telefonu udělá klíč od auta. Tento systém využívá technologii NFC, která umožňuje telefonu automobil zamknout či odemknout. Nechybí ani věci jako bezdrátové nabíjení nebo online aktualizované mapové podklady. Základní infotainment má úhlopříčku 8,8 palců a ovládat ho můžete i dotykem.

Volitelný BMW Life Cockpit Professional je dalším stupněm, který vám do auta přinese 12,3palcový displej před volant a také 10,25 palcový displej infotainmentu, ale také 20 GB pevný disk pro vaše data.

Diskuze ke článku
Tfujtajxl
I kdyby tam seděl permoník plnící každé Vaše přání, pod kapotou dva M-kové motory, čímdáltímstejně je to rozšlápnutá bačkora s čínckým desingem z minulého století.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze