Hlasujte pro Future Cast a fNews v anketě Podcast roku a vyhrajte elektrickou koloběžku

Hlasujte pro Future Cast a fNews v anketě Podcast roku a vyhrajte elektrickou koloběžku
Fotografie: Zoltán Pultzner, fDrive.cz
  • Každé dva týdny diskutujeme o zajímavých tématech ve Future Castu
  • Jednou týdně vydáváme souhrn novinek v podobě fNews
  • Hlasováním pro tyto podcasty můžete vyhrát elektrickou koloběžku

Sledujete rádi Future Cast a fNews? Naše pravidelné pořady, ve kterých probíráme zajímavá témata ze světa elektromobility a budoucnosti dopravy. Ve Future Castu každé dva týdny diskutujeme o zajímavých tématech, která hýbou světem elektromobility, a v fNews zase každý týden shrnujeme nejdůležitější novinky za uplynulý týden. Oba pořady máte možnost poslouchat i v podcastových aplikacích. Pokud máte tyto naše pořady rádi a chcete je podpořit, můžete to udělat v anketě Podcast roku, která probíhá do 5. 6. 2022 a vítězné podcasty budou vyhlášeny 16. 6. 2022. A můžete vyhrát jednu ze čtyř elektrických koloběžek.

Jak hlasovat a podpořit Future Cast a fNews?

Pro zapojení do soutěže se nemusíte registrovat. Stačí vyplnit jména vašich oblíbených podcastů do formuláře na webu www.podcastroku.cz a můžete hlasovat pro libovolný český podcast, u kterého byl vydán alespoň jeden díl za poslední rok. Kromě našich podcastů Future Cast a fNews můžete zadat třeba i mobilecast z partnerského webu mobilenet.cz, pokud jej také sledujete a nemáte jiný oblíbený podcast. Zároveň je potřeba vyplnit alespoň jeden veřejnoprávní podcast, tedy od Českého rozhlasu nebo České televize.

Jak můžete podpořit Future Cast a fNews v anketě Podcast roku

Postup hlasování je tedy jednoduchý:

  1. vyplnit oblíbené podcasty (z každé kategorie alespoň jeden)
  2. vyplnit svoji e-mailovou adresu
  3. zaškrtnout políčko potvrzení, že nejste robot a odeslat formulář
  4. potvrdit volbu v e-mailu

Za vaše hlasy vám moc děkujeme a díky hlasování v anketě také můžete vyhrát elektrickou koloběžku CUBE 1 e-Scooter s výkonem 350 W, maximální rychlostí 25 km/h a dojezdem až 30 km. Její nosnost je až 120 kg a díky bezdušovým 10palcovým kolům u ní nehrozí píchnutí pneumatiky. Koloběžku získá 333. hlasující, 3 111. hlasující, 23 000 hlasující a 45 000 hlasující. Více informací naleznete na webu www.podcastroku.cz.

Aby vám neunikla žádná novinka, můžete sledovat fDrive.cz na sociálních sítích Facebook, Twitter a Instagram, případně odebírat náš kanál novinek v aplikaci Telegram.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze