Dodávky vozů Tesla Model Y začnou tento týden

Dodávky vozů Tesla Model Y začnou tento týden
  • Neoficiální informace naznačuje, že první vozy Tesla Model Y budou předány 11. března
  • Každopádně se první kusy tohoto elektrického crossoveru k zákazníkům dostanou tento týden

Zdá se, že Tesla by dodávky vozu mohla překvapivě zahájit ještě dříve, než se očekávalo, alespoň podle informací, které přináší CarBuzz. První vozy by podle něj mohly být předány již dnes, tedy 11. března.

Informace se objevila na sociální síti Reddit od uživatele jménem u/ HIP2013. Tento „redditor“ nedávno zveřejnil, že mu telefonoval zástupce společnosti Tesla, aby naplánoval předání nového vozu Model Y na 11. března v Tesla Rocklin v Kalifornii, showroomu nedaleko Sacramenta. Přispěvatel věří, že byl mezi prvními americkými zákazníky, kteří si rezervovali nový elektrický crossover. Podle něj to bylo ještě před oficiálním představením vozu loni v březnu.

Pokud u/ HIP2013 říká pravdu, může dodávka Modelu Y začít několik dní před obecně oznámeným datem zahájení 15. března. Toto datum zmiňovalo několik zákazníků, kteří si objednali Tesly Model Y Performance a Model Y LongRange AWD, a minulý měsíc začali dostávat e-maily s informací o doručení vozu.

Tak či tak, dodávky vozů Tesla Model Y začnou v nejbližších dnech a bude zajímavé sledovat vývoj v počtech prodaných kusů, protože v loňském roce Tesla trhala prodejní rekordy s Modelem 3 a lze předpokládat, že praktičtější Model Y, který je navíc v souladu se současným trendem crossoverů, bude ještě žádanější.

Tesla Model Y je tu. Dojede až 480 km na jedno nabití

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze