Co všechno ukrývá Škoda Auto pod sloganem Simply Clever?

1
Co všechno ukrývá Škoda Auto pod sloganem Simply Clever?
  • Mezi praktické věci patří škrabka na led ve víku nádrže či síťový program v zavazadelníku
  • Scala a Kamiq mají ve výbavě „nálevku“ pro směs do ostřikovačů

Věřím tomu, že když se řekne Simply Clever, tak víte, jaké automobilce tento slogan patří. Jenže, co v dnešní době Simply Clever znamená? Jaké prvky Škoda Auto zahrnuje právě pod tento reklamní pojem?

Prvky Simply Clever od Škody Auto

Asi první věcí, o které bychom se měli v zimním období zmínit, je škrabka na led, kterou najdete pod víkem nádrže. Osobně si na to právě v zimních měsících vzpomenu, takže nemusím vytahovat nějakou tu věrnostní kartu a škrabat. Škrabka je však vybavena také stupnicí, pomocí které můžete měřit hloubku dezenu pneumatik. Zimní pneumatiky by měly mít vzorek hluboký minimálně čtyři milimetry, aby na zasněženém povrchu měly dostatečnou trakci při rozjezdu nebo ve stoupání.

Modely Scala a Kamiq nabízejí zajímavou vychytávku v případě, že potřebujete doplnit ostřikovače. Nádržka ostřikovače má clever uzávěr, který se po otevření promění v nálevku. Díky tomu lze pohodlně dolévat vodu i nemrznoucí směs, aniž by se kapaliny vylily a motorovým prostorem protékaly na zem. Nezbytný je v zimě také deštník. Ten se nachází v odkládací kapse ve dveřích řidiče a v dešti a sněžení je rychle při ruce. V odkládacích prostorech ve dveřích můžete najít i odpadkové kaše. Pytel uvnitř jednoduše vyjmete a vyhodíte. Jednoduché a praktické.

Prvky Simply Clever od Škody Auto

Nezbytný je v zimě také deštník. Je dobré vědět, že vozy značky Škody ho mají na palubě jako další klasický Simply Clever prvek. Dále můžeme zmínit reflexní vesty nebo odjímatelnou LED svítilnu v zavazadlovém prostoru. Za sebe bych vypíchl i síťový program v zavazadelníku. Pokud nevíte o co jde, v zavazadlovém prostoru máte sítě, pod které si můžete dát vaše zavazadla a ta necestují po kufru.

Diskuze ke článku
Azmo
Ach jo, četl to někdo po sobě? Ve dvou odstavcích se tam opakují stejně veci. Deštník a sitovy program, čili text vůbec nedává smysl...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze