Byton ukazuje svůj první showroom. Do konce roku jich bude mít hned několik

Byton ukazuje svůj první showroom. Do konce roku jich bude mít hned několik
  • Otevře se 20. ledna v Šanghaji, následovat budou Peking, Šen-čen či Nanking
  • Byton nyní testuje po celém světě 100 svých modelů M-Byte
  • Zákazníci v Číně se dočkají v polovině letošního roku, ostatní v roce 2020

Nejedna automobilka dnes vylepšuje svoje dealerství, aby se tam zákazník cítil jako doma. Není tomu tak dávno, co na nový designový styl musela přecházet dealerství Volva. Ostatně na to jsme se byli v Brně podívat. Své osobité showroomy má i Tesla a první showroom otevřela i automobilka Byton, která svůj model vystavovala nejenom na letošním veletrhu CES v Las Vegas.

První showroom automobilky Byton na světě se otevře 20. ledna v Šanghaji. Byton se nebrání kombinovanému prodeji, tedy dealerské síti i prodeji on-line. Druhý showroom bude následovat. Měl by být otevřen začátkem letošního roku ve městě Čchung-čching. Do konce letošního roku mají být showroomy prakticky po celé Číně. Konkrétně ve městech jako je Peking, Kanton, Šen-čen, Nanking, Čchung-čching, Chang-čou, Čcheng-tu a další.

Showroom Byton

Otevření showroomu v Šanghaji je dalším mezníkem pro společnost Byton,“ uvedl Dr. Carsten Breitfeld, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Byton. „Jedná se o zásadní přírůstek, neboť nyní máme v plném proudu vývoj produktů i výrobu a nyní budujeme prodejní síť, abychom dosáhli plánovaných dodávek modelu M-Byte.“

Na rozdíl od tradičních modelů dealerství, které se zaměřují na zobrazení a prodej produktů, jde Byton jinou cestou. Zákazníci se mohou podívat na přístup k životnímu stylu podle Bytonu či vyzkoušet si nejmodernější technologie, které Byton ve svém modelu nabízí.

Konkurent pro Teslu cení zuby. Co bude umět Byton M-Byte?

Technické parametry Byton M-Byte Base Model

Kompletní specifikace
KonstrukceSUV, 4 850 × 1 940 × 1 650 mm, ? kg
PohonElektřina, hnaná náprava: zadní
Výkon200 kW, 272 koní, točivý moment: 400 Nm
Baterie72 kWh
Nabíjení
Spotřeba?, dojezd: 400 km
Cena od1 200 000 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze