Byton odhalil detaily interiéru sériové verze modelu M-Byte. Obří displej zůstal

Byton odhalil detaily interiéru sériové verze modelu M-Byte. Obří displej zůstal
Fotografie: Byton
  • Vnitřek vozu vsází především na futuristický vzhled a celou řadu displejů
  • Oproti konceptu se liší jen minimálně
  • Oslovit by měl zákazníky po celém světě

Cílem čínské automobilky Byton je vytvořit prémiový inteligentní elektromobil, který nabídne pokročilé technologie, které budou přispívat nejen k dokonalým jízdním vlastnostem vozu, ale také k co nejlepšímu uživatelskému zážitku.

Prvním vozem automobilky bude elektromobil M-Byte. Automobilka novými snímky naznačuje, jak bude vypadat jeho interiér. Na nich zaujme především obrovský 48palcový displej táhnoucí se téměř po celé délce palubní desky. Ten bude zastávat funkci digitální přístrojové desky i infotainmentu, jehož displej se jindy instaluje na středovou konzoli. Obrazovka zprostředkovává přístup do zcela unikátního high-tech uživatelského rozhraní, díky kterému si bude řidič připadat jako ve vesmírném plavidlu. K tomuto pocitu napomohou i fyzická tlačítka a displej na volantu či dotykový ovladač na středové konzoly.

Konkurent pro Teslu cení zuby. Co bude umět Byton M-Byte?

Celý interiér působí velmi vzdušně a harmonicky. Tak trochu evokuje malý obývací pokoj, ve kterém najdete prostor pro odpočinek i pořádnou dávku zábavy. Že designéři Bytonu skutečně chtějí, aby byl design jejich interiéru co nejvíce futuristický, dokazuje i to, že z původního konceptu v něm bylo zachováno 90 % veškerých prvků. Kromě obřího displeje zde najdeme i technologii tzv. inteligentních povrchů a přední sedadla, která lze otáčet o 12 stupňů do středu interiéru.

Byton má rozvinutý designový tým v Německu i v Číně, kde najdeme top designéry ze 17 zemí světa. Rozmanitá kulturní atmosféra týmu umožňuje plně spolupracovat a chápat životní styl, zvyky a potřeby spotřebitelů z různých zemí. Návrháři společnosti Byton se zavázali vytvořit špičkovou inteligentní mobilitu pro zákazníky z celého světa,“ řekl na adresu novinky Benoît Jacob, designový senior viceprezident Bytonu.

Technické parametry Byton M-Byte High Variant

Kompletní specifikace
KonstrukceSUV, 4 850 × 1 940 × 1 650 mm, ? kg
PohonElektřina, hnaná náprava: 4×4
Výkon350 kW, 476 koní, točivý moment: 710 Nm
Baterie95 kWh
Nabíjení
Spotřeba?, dojezd: 520 km
Cena od1 200 000 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze