Bridgestone vstupuje do segmentu elektrických kol

Bridgestone vstupuje do segmentu elektrických kol
  • Platforma Mobeflex nabízí zápůjčky elektrických jízdních kol s all-inclusive zárukou
  • Program je navržen tak, aby podporoval inteligentní ekologickou městskou mobilitu ve velkých francouzských městech Paříž, Rennes a Marseille
  • Zapojení Bridgestone do tohoto projektu představuje další krok společnosti v transformaci výrobce pneumatik na lídra v řešení mobility

Novou možností zápůjček moderních elektrických jízdních kol chce Bridgestone tato kola zpřístupnit všem. V poslední době se velmi mění přístup obyvatel velkých měst k cestování, a proto se Mobeflex jako moderní platforma na sdílení rozhodla přinést jejich obyvatelům novou alternativu přepravy, která je cenově dostupná, ekologická a inteligentní.

Mobeflex cyklistům nabízí několik balíčků zápůjček, které je možné si předplatit. Zahrnují výběr z několika prémiových elektrických kol s all-inclusive zárukou, která zahrnuje případnou servisní údržbu, a to 24 hodin denně a 7 dnů v týdnu. Platforma zákazníkům umožňuje zvolit si dobu trvání zápůjčky a samozřejmě také typ elektrického kola. Vybere si každý: ať už ten, který se chce přepravovat výhradně po městě, nebo ten, který si chce jízdu na kole užít ve sportovnějším duchu i mimo velká města. Mobeflex má v nabídce kola i pro rekreační vyjížďky během dovolené.

Nyní, s uvedením platformy Mobeflex, chce Bridgestone změnit způsob toho, jak se lidé hlavně po městech pohybují. Stane se tak průkopníkem cenově dostupného systému zápůjček a sdílení elektrických kol, a to hlavně ve velkých francouzských městech Paříž, Rennes a Marseille. Za pouhých 59 eur měsíčně si zákazníci budou moci vybrat z nabídky prvotřídních silničních, turistických, horských či závodních kol. Každé má moderní a výkonné baterie, které jsou uzpůsobeny specifickým potřebám jednotlivých cyklistů.

Registrace do platformy Mobeflex je snadná a rychlá. Probíhá prostřednictvím rozsáhlé sítě partnerů a její podmínky užívání jsou flexibilní pro všechny uživatele. Zápůjčku je možné si zajistit na dobu trvání až 36 měsíců, ale během té doby je také možné její trvání průběžně měnit.

Součástí předplatného je také komplexní záruka. Mobeflex se stará o údržbu kol a nabízí třeba dvě pneumatiky ročně zdarma. Zároveň kryje případné škody, řeší krádeže kol a nabízí také non-stop asistenční službu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze