Jak vypadá budoucí mobilita podle Bridgestonu? Vše ukáže na veletrhu CES

Jak vypadá budoucí mobilita podle Bridgestonu? Vše ukáže na veletrhu CES
  • Mezi produkty, které Bridgestone bude prezentovat, patří bezvzduchové pneumatiky
  • CES se koná v Las Vegas 7. až 10. ledna příštího roku

Veletrh CES (Consumer Electronics Show) se blíží a jednotlivé společnosti začínají mluvit o tom, co vše bude v Las Vegas k vidění. Nadcházející ročník se koná ve dnech 7. až 10. ledna 2020. Bridgestone zaměří ve své interaktivní expozici pozornost na několik řešení pro mobilitu.

Bridgestone bezvzduchové pneu

CES je pro Bridgestone jedinečnou příležitostí k tomu, abychom ukázali, jak se přeměňujeme v nejdůvěryhodnějšího partnera pro řešení mobility,“ řekl TJ Higgins, viceprezident a ředitel pro globální strategie ve společnosti Bridgestone. „Bridgestone se opírá o téměř 90letou historii využívání vyspělých technologií a výzkumu k vývoji pokrokových produktů, služeb a řešení pro svět v pohybu. Co se týče budoucnosti, kombinujeme naše odborné znalosti v oblasti pneumatik s rozmanitými digitálními řešeními. Výsledkem jsou síťově propojené produkty a služby na podporu bezpečné a trvale udržitelné mobility. Bridgestone tak i nadále přispívá k rozvoji lidské společnosti.“

Bridgestone bude na CESu ukazovat řešení pro budoucí mobilitu. Co si pod tím máme představit?

Bezvzduchové pneumatiky Bridgestone pro rozšířenou mobilitu

Bridgestone ve své výstavní expozici na veletrhu CES představí své portfolio vyspělých bezvzduchových pneumatik, včetně konceptů pro osobní mobilitu a využití ve firemních vozových parcích. Návštěvníci veletrhu CES se budou moci na exponátech přesvědčit o tom, že bezvzduchové pneumatiky Bridgestone vytvářejí s kolem velmi odolný celek. Díky této konstrukci nemusí být pneumatiky huštěny vzduchem. Tím jsou v podstatě eliminovány časové ztráty a rizika spojené s defektem pneumatiky.

Preventivní technologie chytré pneumatiky pro vyšší úroveň bezpečnosti

Současné technologie v oblasti mobility nedokážou sledovat dění v pneumatice a na povrchu vozovky, což je překážka na cestě ke zcela autonomní jízdě. Bridgestone má však řešení. Využívá přitom své patentované znalosti, senzory pneumatik a výkonné simulace. Bridgestone na veletrhu CES předvede, jak lze digitální dvojče a technologii síťově propojené pneumatiky používat k vytváření specifických predikcí, které mohou zvyšovat preciznost bezpečnostních systémů vozidla.

Webfleet Solutions pro vyšší hospodárnost

Platforma Webfleet Solutions společnosti Bridgestone používá data a analytiku pro maximalizaci hospodárnosti provozu milionů vozidel. Návštěvníci veletrhu CES budou moci sledovat simulaci platformy v pohybu, která ukáže, jak telematika řídí „ekosystém“ síťově propojených automobilů a zvyšováním bezpečnosti a nákladové efektivity mění způsob podnikání na celém světě.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze