BMW už zítra představí elektromobil iX3. Sledujte to on-line zde

BMW už zítra představí elektromobil iX3. Sledujte to on-line zde
Fotografie: bmwgroupcom
  • BMW představí po dlouhé době nový elektromobil
  • Elektrická X3 slibuje dojezd 400 kilometrů, velmi rychlé nabíjení a výkon 270 koní
  • Premiéra proběhne on-line 14. 7. od 10:00

BMW už zítra odhalí nový elektromobil iX3. Netypická digitální premiéra se uskuteční na YouTube a dalších sociálních sítích. Pokud chcete premiéru sledovat on-line, stačí si zítra 14. 7. v 10:00 znovu otevřít tento článek a spustit video vložené níže.

BMW iX3 je po dlouhé době novým elektromobilem od bavorské automobilky. Ta byla s inovativním elektromobilem i3 průkopníkem a stále jde, po mnoha updatech a přidání větších baterií, o jeden z nejlepších městských elektromobilů na trhu. V důsledku změny strategie vedení společnosti ale poté vývoj dalších elektromobilů ustal a BMW nyní ve vývoji dohání ostatní automobilky, které již vesměs nové elektromobily na trhu již mají. iX3 je prvním z mnoha nových elektromobilů od BMW a jde v podstatě o elektrickou variantu klasického SUV střední třídy X3.

Model iX3 BMW ukázalo veřejnosti v koncepční podobě už před 2 lety na autosalonu v Paříži. V útrobách by měla být 70kWh baterie slibující díky nové generaci pohonu eDrive dojezd 400 kilometrů. Zajímavě zní i možnost nabíjet auto výkonem až 150 kW, výkon elektromotorů pak bude činit celkem 270 koní. Na finální parametry si budeme muset počkat do zítra. On-line přenos sledujte níže.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze