Zákazníci automobilky DS budou mít zvýhodněné nabíjení u Pražské energetiky

Zákazníci automobilky DS budou mít zvýhodněné nabíjení u Pražské energetiky
Fotografie: ds.com
  • Automobilka DS ve spolupráci s Pražskou Energetikou připravila nabídku pro zákazníky, kteří mají zájem o elektrifikované modely
  • Zákazník získá první měsíc neomezeného nabíjení na nabíjecích stanicích PRE a dalších 11 měsíců bude mít kredit ve výši 400 Kč měsíčně
  • Součástí nabídky je také pomoc se zajištěním nabíjení doma či v práci

Značka DS ve spolupráci s Pražskou energetikou připravila pro majitele vozu E-tense speciální nabídku. Cílem je vyjít vstříc potřebám zákazníků, kteří řeší dobíjení vozu doma, v zaměstnání nebo kdekoliv jinde a potřebují využít i síť veřejných dobíjecích stanic.

DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 zepředu

Pražská energetika je partnerem DS pro elektrické a hybridní vozy, provozuje po celé ČR síť 82 veřejných dobíjecích stanic PREpoint s největším počtem v Praze a okolí. Veřejné stanice PRE jsou ale i v Ostravě, Brně, Pardubicích, Českých Budějovicích, Plzni a dalších městech a všechny včetně těch pražských využívají pro dobíjení elektřinu z obnovitelných zdrojů. Tato nabídka se týká nejnovějšího plug in hybridního DS 7 Crossback E-tense 4×4 a samozřejmě také aktuálně uváděného elektromobilu DS 3 Crossback E-tense.

Prodejce DS nejprve projde se zákazníkem jeho potřeby, aktuální možnosti a přání ohledně dobíjení vozu E-tense. Následně na vyžádání DS vyšle na požadované místo (domov, pracoviště) specializovaného technika PRE, který prověří reálnou situaci u zákazníka. Specialista PRE buď potvrdí, že klient může bez obav dobíjet z existujících připojení, nebo připraví návrh řešení, včetně úpravy příkonu, jističů, potřebné elektroinstalace a případné montáže zesílené zásuvky nebo DS wallboxu pro rychlejší dobíjení.

Zároveň zákazník od DS získá při převzetí nového vozu DS E-tese jako bonus první měsíc neomezeného dobíjení na veřejných dobíjecích stanicích PRE zcela zdarma a dále pak po dobu dalších 11 měsíců může čerpat kredit ve výši 400 Kč bez DPH/měsíčně pro dobíjení na veřejných dobíjecích stanicích PRE.

Tento měsíční kredit stačí na 3 veřejná nabíjení DS 3 Crossback E-tense nebo na 12 nabíjení DS 7 Crossback E-tense 4×4 (z nuly do plné kapacity). Zákazník s vozem E-tense tedy dostává i dobíjecí čip. Pokud se mu bude tato možnost dobíjení na veřejných stanicích PRE líbit, čip samozřejmě může využívat i v dalších letech, ale to už je na zákazníkovi a jeho dohodě s PRE.

Nabíjecí stanice PRE – nabíjíme elektromobil

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze