Vyhrajte řízení Tesly dle vlastního výběru od Teslicka.cz

Soutěž
Vyhrajte řízení Tesly dle vlastního výběru od Teslicka.cz
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • Soutěží se o 30minutovou zážitkovou jízdu, během které můžete řídit
  • Vybrat si můžete Model 3, Model S, nebo Model X
  • Vyzkoušet si můžete kromě pověstné akcelerace i plného Autopilota, tedy FSD

Chcete si vyzkoušet, jaké to je řídit vůz Tesla ve verzi Performance a zažít to neskutečné zrychlení? Je libo Tesla Model 3, Tesla Model S, nebo Tesla Model X? Díky fDrive.cz a Teslicka.cz máte možnost si vybrat, který z těchto tří vozů si vyzkoušíte.

O co hrajeme?

Jak už víte, Teslicka.cz nabízí zážitkové jízdy a mnoho dalších zajímavých služeb s výše zmíněnými vozy Tesla. V nabídce má i Škodu Citigo-e iV, ale s ní tak závratné zrychlení nezažijete. Nyní máte možnost vyhrát řízení jednoho z těchto vozů na 30 minut zdarma. Vyzkoušet si budete moci nejen zmíněné zrychlení, ale třeba i pokročilý Autopilot s Full Self-driving package a funkcí Navigate on Autopilot.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále.
  2. V úterý 13. 10. 2020 od 16:00 hod. se dívejte živě na náš pořad FutureCast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na fDrive.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání Future Castu a hodinu po něm (tedy 13. 10. 2020 od 16:00 do 18:00), zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 13. 10. 2020 16:00 hod. do 19. 10. 2020 23:59 hod. Výhrou je „Zážitková jízda s vozem Tesla na 30 minut“. Možný termín podléhá volnému termínu zážitkové jízdy, který stanovuje majitel vozu a fDrive.cz ho nemůže nijak ovlivnit. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze