Vybrali jsme ty nejzajímavější stánky v Ženevě. Projděte si je s námi ve videu

Vybrali jsme ty nejzajímavější stánky v Ženevě. Projděte si je s námi ve videu
  • Vybrali jsme pro vás tři stánky, které byste při své návštěvě ženevského autosalonu rozhodně neměli vynechat
  • Zamíříte-li na stánek Škody Auto, s velkou pravděpodobností narazíte na Čechy

Možná se na ženevský autosalon zrovna chystáte i vy. I proto jsme pro vás vybrali tři stánky, které byste rozhodně neměli vynechat. Začít můžete například na stánku Audi. Při novinářských dnech měla tato německá automobilka na stánku pouze samé elektrifikované modely. Pro veřejnost se však stánek lehce upraví a k vidění tak mají být i ty čistě spalovací.

Tři nejlepší stánky ženevského autosalonu

Kousek vedle se nachází Škoda Auto a rozhodně jsme ji do výběru nezařadili pouze proto, že jde o automobilku, která má na našem trhu prakticky neohrozitelnou pozici. Především se můžete podívat na krásnou Škodu Vision iV, dále Škodu Kamiq a také krásné české modelky a modely. Škoda Auto si na autosalon vozí právě český mluvící personál, takže na stánku Škody přemýšlejte, co si s kamarádem před modelkou povídáte.

Posledním stánkem, který nás zaujal, je ten SEATu. Nachází se uprostřed haly a z prvního patra je krásný výhled na všechny strany. Zda se budete moci jít do patra podívat i vy ovšem nevíme. Ale víme, že se budete moci podívat na SEAT Minimó, Cupru Formentor nebo třeba to, jak SEAT zpracovává do svých modelů kůži.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze