Tak už i SEAT v Ženevě ukáže koncept svého elektromobilu

Tak už i SEAT v Ženevě ukáže koncept svého elektromobilu
  • Elektromobil bude stát na platformě MEB koncernu Volkswagen
  • Sériová verze má ztělesňovat hodnoty značky, tedy sportovní výkon, design a techniku

SEAT odhalí svůj první elektromobil na základě platformy MEB koncernu Volkswagen. Světová premiéra koncepčního vozu se uskuteční na letošním mezinárodním autosalonu v Ženevě. Koncepční vůz SEAT má přinést odpovědi na otázky ohledně podoby budoucí mobility, ale zároveň ztělesňovat klíčové hodnoty značky: sportovní výkony, design a vyspělou techniku.

Nové vozidlo reaguje na tržní trendy elektrifikace a rozšiřování konektivity a svými vlastnostmi zásadním způsobem změní poměry sil na automobilovém trhu. „Tento koncepční vůz je výsledkem vášně pro značku SEAT. Ukazuje, čeho lze dosáhnout synergií designu, vyspělé techniky a posouvání hranic s cílem vyhovět požadavkům na budoucí mobilitu,“ řekl Luca de Meo, předseda představenstva společnosti SEAT.

Koncepční vůz SEAT bude vystaven v expozici značky SEAT na mezinárodním autosalonu v Ženevě, kde ani naše redakce nebude chybět. Půjde o další elektrifikovaný model z koncernu Volkswagen. Víme že Audi ukáže svůj elektrický koncept a také hned několik plug-in hybridních modelů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze