Volkswagen omylem odhalil palubní desku modelu ID.3

Volkswagen omylem odhalil palubní desku modelu ID.3
  • Obrázky jsou pořízeny z videa, které se krátce objevilo na internetu
  • ID.3 bude využívat dotykový displej infotainmentu i displej před řidičem

Volkswagen ID.3 se pomalu blíží na trh, ale pořád je zahalen rouškou tajemství. Exteriér si Volkswagen pořád nechává zamaskovaný a palubní desku jsme pořádně neviděli nikdy. Až do dnešního dne, kdy se na internetu ukázalo pár obrázků. A nutno říci, že vypadá zajímavě.

Z obrázků, které se carscoops.com povedlo zachytit z videa, než bylo ho Volkswagen sundal z webu, ukazují, že uprostřed palubní desky bude displej infotainmentu a displej Volkswagen ID.3 dostane také před volant. Vedle něj na pravé straně je k vidění ovládání parkovací brzdy. Možná Volkswagen půjde podobnou cestou jako BMW i3, které má přepínání jízdních režimů právě na této straně.

Nejslabší verze bude disponovat 45kWh baterií a naopak stropem v nabídce bude verze se 77kWh baterií. Dojezd dle WLTP činí 330, respektive 550 kilometrů. V první vlně bude k dispozici tzv. „First Edition“. V útrobách bude baterie o kapacitě 58 kWh. Dle WLTP ujede tato verze na jedno nabití 420 kilometrů. Cena startuje v přepočtu okolo jednoho milionu korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze