Volkswagen i nadále počítá s premiérou ID.4 v dubnu na autosalonu v New Yorku

1
Volkswagen i nadále počítá s premiérou ID.4 v dubnu na autosalonu v New Yorku
  • Volkswagen ID.4 bude druhým elektromobilem z rodiny ID
  • Půjde o crossover, který nabídne lehce větší rozměry než Volkswagen ID.3.

V poslední době jste se mohli dočíst, že Volkswagen premiéru modelu ID.4 odložil. Původně měla být premiéra v dubnu na autosalonu v New Yorku. Zastoupení Volkswagenu pro ČR nám však oznámilo, že se premiérou v New Yorku i nadále počítá a české vedení žádné informace o zrušení akce momentálně nemá.

Volkswagen ID.4

Pokud se tedy v několika následujících dnech/týdnech nic nezmění, v dubnu se dozvíme nové podrobnosti o druhém elektromobilu z rodiny ID. Volkswagen ID.4. bude městským crossoverem lehce větších rozměrů než ID.3. Mluví se o tom, že po vzoru ID.3 bude k dispozici na výběr ze tří kapacit baterií. Více podrobností se však dozvíme až při světové premiéře.

Diskuze ke článku
hanh
Proč má Tesla úspěch se svými auty? Protože mimo deklaraci čistšího provozu jsou i samotná auta pěkná a sexy a technologicky vyspělá. První bod: například ID.3 a ID.4 už podle siluety nemůže splnit. Bod dva: A technologicky jsou nyní o dvě generace pozadu (generaci a půl). Kecmi to nespraví a reklamy s pěknýma ženskýma to fakt nedoženou. Marketing, který fungoval dřív nyní nefunguje.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze