Více sportovnosti pro nový Hyundai Kona. Výbava N Line toho přidává hodně

Více sportovnosti pro nový Hyundai Kona. Výbava N Line toho přidává hodně
Fotografie: Hyundai
  • Nová výbava bude k dispozici se všemi verzemi pohonů
  • V základu najdeme 19" disky, jiné nárazníky a širší boční prahy

Značka Hyundai dodává svému elektrickému bestselleru ještě sportovnější vzhled. Zcela nová Kona bude vůbec prvním elektromobilem Hyundai se sportovním stupněm výbavy N Line. Kona Electric N Line se prezentuje sportovním a dynamickým designem, ale současně si zachovává silné stránky standardního modelu Kona. Mezi klíčové prvky výbavy modelu Kona Electric N Line patří jedinečné nárazníky vpředu a vzadu, elegantní boční prahy a sada specifických 19" kol, jejichž design umocňuje sportovní vzhled tohoto elektromobilu.

Exteriér dále zdobí exkluzivní loga N Line zvýrazňující odvážný vzhled nového modelu. V interiéru se Kona Electric N Line může pochlubit sportovními sedadly s logem N Line a červeným kontrastním prošíváním. K jedinečnému estetickému pojetí interiéru verze N Line přispívají také dodatečné červené detaily na volantu a přístrojové desce. Zahájení výroby modelu Kona Electric N Line je ve výrobním závodu Hyundai Motor Manufacturing Czech v Nošovicích plánováno na letošní únor a první vozy vyjedou na evropské silnice již na jaře.

Při uvedení sportovněji tvarované varianty na trh bude hlavní pozornost zaměřena na dvoubarevné lakování karoserie perleťovým odstínem Serenity White v kombinaci s perleťovým lakem Abyss Black na střeše.

Technické parametry Hyundai Kona (2023) Electric 48,4 kWh

Kompletní specifikace
KonstrukceSUV, 4 355 × 1 825 × 1 575 mm, 1 615 kg
PohonElektřina, hnaná náprava: přední
Výkon115 kW, 156 koní, točivý moment: 255 Nm
Baterie51 kWh (48,4 kWh využitelná kapacita)
Nabíjenírychlonabíjení: 75 kW, palubní: 11 kW, konektory: CCS Combo, Mennekes
SpotřebaKombinovaná: 14,6 kWh / 100 km, dojezd: 377 km
Cena od899 900 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze