Včera proběhlo forum Elektromobilita 2018. Co vše se řešilo?

1
Včera proběhlo forum Elektromobilita 2018. Co vše se řešilo?
  • Ve dnech 30. 5. a 31. 5. proběhla v pražském Foru Karlín konference Elektromobilita 2018
  • Mezi zúčastněnými byli vedoucí představitelé velkých hráčů na poli elektromobility
  • Hlavními tématy byly rozvoj trhu elektromobility, elektromobilita ve firemních fleetech či veřejná elektromobilita a technologie

V každém bloku vyjadřovali jednotliví představitelé firem svou vizi a v závěru se zúčastnili debaty s ostatními přednášejícími. Zastoupení tu měly například ABB, ČEZ, PRE, E.ON, Innogy a další. Každá ze zastoupených firem na konferenci postavila i vlastní stánek, kde prezentovala své strategie a produkty. Byly k vidění automobily jako Tesla Roadster (2008), Škoda Vision E a českou premiéru si zde odbyl Jaguar I-PACE.

Padala zajímavá čísla a prognostiky týkající se počtu plně elektrických modelů jednotlivých automobilek, kdy nastane největší boom v elektromobilitě, jaká země měla největší podíl elektromobilů z celkového počtu nakoupených nových aut v minulém roce, kolik nabíječek a kde můžeme v budoucnu očekávat, dále jak bude fungovat konektivita mezi chargery, automobily, automobilkami a chytrými telefony, jak se bude vyvíjet cena elektřiny s ohledem na vytlačování jiných pohonných látek a mnoho a mnoho dalšího. Nejzajímavějším částem se budeme věnovat podrobněji v dalších článcích.

Diskuze ke článku
DanielTew
Hi! We are friends, looking for interesting and fun guys to meet, enjoy your time and have fun sex. We can be found on the website by clicking on our photo Or click the link We are here.
Best sex dating!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze