V rámci výstavy e-SALON proběhne sraz Tesel a pokus o rekord. Přihlaste se i vy

1
V rámci výstavy e-SALON proběhne sraz Tesel a pokus o rekord. Přihlaste se i vy
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • 17. 11. se na akci e-SALON uskuteční sraz majitelů Tesel
  • Součástí srazu bude i pokus o překonání rekordu v počtu mávajících Modelů X
  • Bude se soutěžit i podepisovat petice za zřízení oficiálního Tesla servisu
  • Na své si přijdou také diváci dychtící po projížďce

Pozvánku na e-SALON, největší veletrh čisté mobility konající se ve dnech 15. až 18. 11. na výstavišti PVA Praha, jste od nás už obdrželi, ale máme tu ještě doplňující informaci pro všechny fanoušky a majitele Tesel. Dne 17. 11. se na akci bude konat sraz majitelů Tesel a mimo jiné proběhne pokus o překonání rekordu v počtu synchronně mávajících Modelů X, které – pro ty co nevědí – mají coby easter egg vestavěný mód, ve kterém hrají hlasitě hudbu, blikají do rytmu a také otevírají i zavírají dveře. Ve videu se můžete podívat na rekord z loňského roku.

Na akci bude možnost se v Teslách povozit a také se pro zpestření připravují závody ve slalomu a parkování na čas. Sraz pořádá Tesla klub ČR a v rámci srazu se také bude podepisovat petice za zřízení oficiálního servisu Tesla v ČR. Tato petice se včetně fotky aut vyfocené z dronu pošle přímo do rukou Elona Muska. Účastníci srazu, kteří přijedou Teslou, budou mít parkovné zdarma a rodinné vstupné na výstavu e-SALON zrovna tak. Podívejte se na přesný harmonogram a přihlaste se.

Diskuze ke článku
Lexar
Nemají co vystavovat chudáci, tak alespoň sezvou pár zbohatlíků, co si neumí spočítat ekonomiku provozu svého elektromobilu. Elektromobily jsou slepá větev na úkor spotřeby energie, něco jako bitcointy pro zlatokopy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze