V centru CASA SEAT byla představena značka městské mobility SEAT MÓ

V centru CASA SEAT byla představena značka městské mobility SEAT MÓ
Fotografie: seat-mediacenter.com
  • SEAT poprvé otevřel centrum CASA SEAT veřejnosti při představení značky SEAT MÓ
  • SEAT MÓ je značka pro městskou mobilitu v podobě jednostopých dopravních prostředků
  • Jde o elektrickou koloběžku a elektrické skútry

SEAT 4. června virtuálně představil své nové prostory CASA SEAT a nyní je poprvé otevřel veřejnosti kvůli představení své značky pro městskou mobilitu SEAT MÓ. Vše proběhlo v rámci slavnostního aktu za dodržení doporučených zdravotních a bezpečnostních opatření a za přítomnosti prominentních hostů zastupujících státní správu a přední podniky Španělska a Katalánska.

Předseda představenstva společnosti SEAT, Carsten Isensee, zahájil slavnostní akci vyzdvihnutím významu tohoto nového prostoru, který bude plnit roli sídla společnosti v centru Barcelony. Slovy předsedy představenstva: „CASA SEAT je mnohem víc než vzdáním pocty našim kořenům. Tato ikonická budova je také místem, z něhož hledíme do budoucnosti, naším ústředím v srdci Barcelony, od něhož si slibujeme, že se stane centrem pro městskou mobilitu, která bude pro ostatní měřítkem“.

Elektrická koloběžka i skútr značky SEAT MÓ

Wayne Griffiths, člen představenstva společnosti SEAT, odpovědný za prodej a marketing, a předseda představenstva značky CUPRA, oznámil založení nové značky SEAT MÓ, která bude realizovat strategii městské mobility se zaměřením na produkty a služby pro mikromobilitu, včetně jednostopých modelů SEAT MÓ eScooter 125 a SEAT MÓ eKickscooter 65. „SEAT MÓ uvede na trh portfolio produktů a služeb pro mikromobilitu a CASA SEAT bude provozním centrem nové značky. V Barceloně se budou testovat vyvíjená řešení pro městskou mobilitu, která budeme vyvážet do ostatních částí světa,“ řekl Griffiths.

Avizovaná obchodní jednotka zaměřená na městskou mobilitu tak dostává konkrétní obrysy, do kterých zapadá i sdílení elektrických motocyklů. SEAT MÓ eScooter 125 je první 100% elektrický motocykl SEAT v 70leté historii značky, a to společně se specifickým programem služeb sdílení. Společnost dnes potvrdila, že od července v Barceloně spustí službu sdílení elektrických motocyklů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze