Vyhrajte Chytré Auto od T-Mobile a proměňte své staré auto v inteligentní

Vyhrajte Chytré Auto od T-Mobile a proměňte své staré auto v inteligentní
  • Chytré Auto od T-Mobile je krabička, která zapojením do OBD portu dokáže komunikovat s autem přes aplikaci na chytrém telefonu
  • Zařízení vás umí informovat o poloze či jízdních statistikách, ale také poslat notifikaci v případě otřesu, pokud by ho chtěl někdo ukrást či odtáhnout
  • Aplikace je k dispozici jak na Android, tak iOS i watchOS

Ovládat auto přes chytrý telefon nemusí nutně znamenat pořízení nového vozidla v hodnotě několik milionů korun. Společnost T-Mobile má ve své nabídce Chytré Auto – krabičku, která udělá chytré auto i z vašeho staršího modelu. A co víc, tuto službu můžete nyní v naší soutěži vyhrát zrovna vy.

Chytré auto od T-Mobile

Jak přesně Chytré Auto funguje jsme popsali v našem podrobném testu. Líbilo se nám, že Chytré Auto nedisponuje jenom aplikací pro iOS a Android Auto, ale k dispozici je také aplikace pro Apple Watch. Další výhodou Chytrého auta je lokalizace vozu, ale i přehled o jízdních statistikách, takže vám výborně poslouží jako kniha jízd. V průběhu minulého roku pak služba získala další výraznou výhodu – k dispozici je i Wi-Fi síť, což na delších cestách ocení zejména rodiny s dětmi.

Aplikace samozřejmě umí zasílat notifikace do vašeho mobilního telefonu. Děje se tak například ve chvíli, kdy auto zaznamená nějaký otřes, takže se tak můžete chránit proti jeho krádeží či odtažení. Upozornění do vašeho telefonu dostanete také tehdy, kdy vaše auto vyjede mimo vytyčenou oblast či se pohybuje vysokou rychlostí. To vše je samozřejmě věc nastavení ve vaší aplikaci.

Jak hrát a vyhrát?

Co všechno musíte udělat, aby Chytré Auto bylo vaše? Stačí odpovědět na otázku níže a doufat, že vylosujeme zrovna vás. Soutěž probíhá od 18. 10. 2018 od 10:00 hod. do 28. 10. 2018 23:59 hod.. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Ať Vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte fDrive.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu.

Soutěžní formulář

Rádi byste věděli jako první o možnostech vyhrát zajímavé ceny jak na mobilenet.cz, tak na fZone.cz nebo fDrive.cz? Pak se přihlaste k našemu e-mailovému newsletteru níže.