Chytré auto od T-Mobile dostává nové funkce, třeba plnohodnotnou knihu jízd

1
Chytré auto od T-Mobile dostává nové funkce, třeba plnohodnotnou knihu jízd
Fotografie: T-Mobile
  • Nová verze aplikace je dostupná od konce května
  • Nabízí nový modul Dokumenty
  • Novinkou jsou také podrobné přehledy o každé uskutečněné jízdě

T-Mobile oznámil, že vylepšuje aplikaci pro Chytré auto. Nově nabízí uživatelům plnohodnotnou knihu jízd. Zákazníci si do apky mohou také nahrát důležité dokumenty spojené s jejich miláčkem na čtyřech kolech a prohlédnout si velmi detailní údaje o každé jízdě.

Nová verze aplikace, která je dostupná od konce května, přináší skutečně plnohodnotnou knihu jízd. Umožňuje tak označovat soukromé a pracovní cesty, přejezdy do/ze zaměstnání a nechybí ani možnost exportu údajů dle zadaných filtrů.

Nová verze aplikace je dostupná od konce května.

Novinkou je modul Dokumenty. Ten má tři sekce: Pojištění, Výdaje a Další dokumenty. Jde o prostor pro uložení všech potřebných dokumentů souvisejících s vozidlem. Ať už se jedná o doklad o pojištění, účtenky za pohonné hmoty, ale i třeba technický průkaz či řidičák.

Aplikace nově nabídne i skutečně podrobný přehled o každé uskutečněné jízdě. Nejde přitom jen o dobu či délku cesty. Uživatelé si mohou zkontrolovat také maximální a průměrnou rychlost, nejvyšší otáčky motoru či překročení rychlostních limitů. Nechybí ani informace o vstupu či opuštění nastavené geografické zóny nebo o jízdním stylu. To vše na jednom místě.

Zařízení pro Chytré auto nabízí T-Mobile pro fyzické osoby a živnostníky za 1 Kč, a to až do odvolání. Tato cena platí při uzavření smlouvy s tarifem Wi-Fi Standard nebo Wi-Fi Premium na 24 měsíců. Více informací je k dispozici na t-mobile.cz/chytreauto.